Botrány

Döbbenetes részletek: Zaklatói Balázs Klári halálát kívánták

Létrehozva: 2022.04.14.

Három éven keresztül néhány rosszindulatú kommentelő zaklatta, szinte terrorban tartotta Balázs Klárit. Úgy tűnik, most végre pont kerülhet az ügy végére, ugyanis az énekesnő kinyomozta kik rejtőznek az álprofilok mögött. Közösségi oldalán név szerint megnevezte azokat az embereket, akik megkeserítették az életét. A Borsnak számos drámai részletet árult el az énekesnő az esettel kapcsolatban.

Balázs Klári megannyi figyelmeztetést tett közzé a közösségi oldalán, ami mind arról szólt, hogy ismeretlenek a nevükkel visszaélve „rajongói oldal”-nak álcázva hoztak létre Facebook-oldalakat, amelyeken valótlan híreket osztottak meg róluk az emberekkel. Az zenészházaspár számára mindez borzasztó károkat okozott és bár igyekeztek felszámolni ezeket az álhírgyárakat, valójában csak macska-egér játszmát folytattak az ismeretlen gyűlölködők ellen.  Klárika azonban nem hagyta annyiban az ügyet, maga nyomozta ki, kik azokat az emberek, akik folyamatosan zaklatják.

Az énekesnőnek elege lett belőle, hogy visszaélnek a nevével  Fotó: Bors

„Ma végre minden kiderült!”

– Gyáva alakok, akik a rajongói oldal mögé bújva próbálnak lejáratni mindkettőnket, de a mai nappal minden kiderült. A rendőrség hamarosan jelentkezik a fent megjelölt személyeknél! Vége! – tette közzé Facebook-oldalán Balázs Klári, akiről nem tudni, hogy a harag vagy a megkönnyebbülés olvasható-e soraiból, de arra mérget vehet az olvasó, hogy nem kis harcba tellett eljutniuk erre a pontra. Klárika a Borsnak is zaklatottan nyilatkozott nem sokkal azután, hogy közzétette a leleplező bejegyzését. 

Végre lezárult ez a három évnyi gyűlölet. Elegem volt már belőle. 

A bűnösök megvannak és emiatt hihetetlenül boldog vagyok. Ha maradéktalanul nem hagynak fel az ócsárolásommal, akkor megy hozzájuk a rendőrség és megkapják végre, ami jár nekik. Van igazság – könnyebbült meg Korda György felesége, aki lapunknak arról is őszintén beszélt, hogyan bukkant a nyomára a rejtélyes rosszakaróinak.

Balázs Klári kiderítette, kik zaklatják őket

 „Olyan írásokat kapok, hogy „kicsinálunk téged”

Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen! – folytatta feldúltan. – Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket – nyilatkozta Balázs Klári, aki egy-két példával is tudott szolgálni:

Olyan írásokat kapok, hogy „kicsinálunk téged”, vagy hogy „Hallom beteg lettél, remélem belehalsz”. Azzal vádoltak, hogy én gyűlölöm a közönséget, de ez egyszerűen nem igaz. Ha gyűlölném őket, akkor minek is állnék színpadra. Egyszerűen le lehet ezt zárni; kiírtam az oldalamra a neveket, és ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk – tette hozzá az énekesnő.

 „Ezzel pénzt keresnek”

A történet három éve kezdődött, amikor Klárika észrevette, hogy egyesek a nevében írogatnak másoknak, sőt, különböző felvételekre a hangját is ráhamisítják. Ezzel megalázó helyzetbe hozták megannyi alkalommal az énekes házaspárt a nem szűnő verbális zaklatással. Ami azonban tényleg kiverte a biztosítékot, az az, hogy titokban felvételeket készítenek a koncertjeiken, majd azt kereskedelmi forgalomba hozzák.

Már három éve, hogy észrevettük, hogy valakik ezzel pénzt keresnek. Szerintem ez kimeríti az illegális kép- és hangterjesztés fogalmát!
Megpróbáltuk elrendezni ezt halkan, de nem megy, mert ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is – fakadt ki Klárika a Borsnak, de ahogyan azt az elmúlt nap is mutatta, sikeresen rátaláltak a bűnösökre és megkapták a jól megérdemelt igazságszolgáltatást.

https://cdn.borsonline.hu/2022/03/2WKT76XOfQ58dg3kY3Vpo9m_9jFGhzyoh1OnkgEITAE/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIzMzcwNTU5NjFiODRjNGI5YWU4YmEwOGEzNGRiNmZj.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Korda György komoly döntést hozott: tudja, hogyan fog meghalni

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27386_resized.jpg?avcount=1713962711
origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152291_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158137_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Oroszországból érkezett: Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157935_auto_resized.png
metropol.hu

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27391_resized.jpg?avcount=1713962711
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713962711
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158828_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Talán fentről nézett" - autóbalesetben halt meg a Katasztrófavédelem 27 éves munkatársa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vezSYXVL2jQyqSjbjt5zdJbIMS4S0uIstiNkLjFQ2WU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkYmZjNjI1MTE0ODRkZDE4YjZmOTVlOWZhNjkzYTNh.jpg
Búcsú

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni