Megindító

Szívszorító nőnapi történetet osztott meg Larion Zoé

Létrehozva: 2022.03.08.

Minden évben megemlékezik róla.

Müller Attila felesége Nőnap alkalmából egy romantikus történetet osztott meg a múltjából. Az akkor még gimnazista lánynak szerelmet vallott az egyik osztálytársa, aki igazán különleges módját választotta annak, hogy megossza vele a legbensőbb érzéseit. 

- Robika kitalálta, meglep engem azzal, hogy nőnapon ő ébreszt. Becsöngetett hajnalban, elmondta ezt a szándékát a Nagymamámnak, aki annyira rokonszenvesnek és bájosnak találta Robika ötletét, hogy beengedte a szobámba - kezdte Zoé, akit érthető módon meglepett a látvány.

- Arra ébredtem, hogy ott áll egy hősszerelmes kislovag, virággal és ajándéktáskával a kezében. Kaptam tőle az akkoriban szokásos plüssöket, amikhez kicsi cetlik voltak varrva, és néhány sorban szerelmi vallomások nyomtatva - árulta el a csinos modell, akit ezután a fiú elkísért az iskolába, ugyanis ez volt a kérése, amellett, hogy ő vihesse az imádott lány táskáját. 

Nem lett happy end

A történet nem úgy végződött ahogyan azt a fiú szerette volna, Zoé szívébe mégis örökre bevéste magát.

- Robika ennek ellenére, nem lett a pasim. Egy másik Robim lett helyette... egy felnyírthajú, nagy karikafülbevalós, tetovált huligán, ... aki a következő nőnapon 7 másik nőjének is vett-vitt virágot. Robika sajnos már réges-rég másik síkon létezik, már kb. 20 éve nincs köztünk. De biztos örülne, ha tudná, hogy minden nőnapon eszembe jut - zárta sorait a gyönyörű modell.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek