Kapcsolat

Súlyos dolgokra jött rá utólag G.w.M exe, Nagy Melanie

Létrehozva: 2022.03.05.

Nagy Melanie elmondása szerint G.w.M, azaz Varga Márk korábban a rajongó lányokkal magyarázta, hogy a gyerekek születése előtt nem vállalta fel a kapcsolatukat. A rádiós műsorvezető utólag több dolgot is máshogy lát.

Forrás: RTL Klub

Egy hét alatt ötvenről 50 ezerre nőtt az Instagramon G.w.M korábbi párja, Nagy Melanie követőinek a száma. A rádiós műsorvezetőt Lakatos Levente a YouTube-műsorában kérdezte arról: ő döntött úgy, hogy a rapper mellett nem éli a nyilvánosság előtt az életét, vagy ez egy közös döntés volt Márkkal.

Utólag azt gondolom, hogy ez inkább az ő döntése volt. Tehát akkor, amikor benne voltunk a kapcsolatban, azt mérlegeltük, az az egészséges, ha a magánéletünket privátan kezeljük - mondta Nagy Melanie, aki ezt annyira privát módon tette, hogy Lakatos Levente elmondta, ő azt sem tudta, hogy a rappernek van felesége.

Ezt nagyon sokáig sérelmeztem. A gyerekeink születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évek óta megkérte a kezem. Ez engem bántott nagyon sokáig, de mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok. Nem fér bele az, hogy felvállalja, hogy van egy párkapcsolata

- mesélte Melanie. Hozzátette, az első gyermekük születése után már a nyilvánosság előtt is vállalták, hogy együtt vannak.

Utólag úgy értékelem, hogy én nagyon el voltam ebben a kapcsolatban nyomva - bár lehet túl erős ez a kifejezés. De a visszájára fordult. Már azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám vagy a családunkra - mondta.

Hozzátette, Márk most a totális ellenkezőjét képviseli annak, mint amit együtt képviseltek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek