Kínos

Utánajártunk, mi is van Csuti és Szőcs Reni közt: Ezt le kell ülnünk Csutival megbeszélni!

Létrehozva: 2022.03.03.

Kínos pillanatokat élt át a Pesti TV kedd esti adásában Szőcs Renáta. A Star Academy győztesét egy, a magánéletére vonatkozó kérdéssel sikerült teljesen kizökkentenie a riporternek.

Forrás: Facebook, Ripost

Mennyire fér bele, hogy rólad és Csutiról kérdezzelek?” A Bors most mindkét félnél érdeklődött, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, mi is történt valójában.

Reni csak hebegett-habogott a Pesti TV-s riportjában. Hogy a másfél évvel ezelőtt férjhez ment énekesnő életében milyen szerepet tölt be az üzletember, az eddig nem volt ismert, és az interjú alapján Reni még több kérdőjelet okozott a kíváncsi követőknek.

Kellemetlen pillanatok

Az énekesnőnek a következőket sikerült válaszolni a kínos kérdésre:

– Igazából… nem az... csak hogy... Szerintem nem ez az a műsor meg amúgy is... erről még így nem... vagyis nem úgy, hogy még nem, félre ne érts, erről így, hogy nincs Csuti meg semmi... így nem – szó szerint ezeket a szavakat használta fülig pirulva a gyönyörű énekesnő. 

A Bors nem szerette volna, ha pletykák kapnak szárnyra, így megkérdeztük az érintetteket, mi is az igazság a kettejük kapcsolatáról.

Reni csak hebegett-habogott az adásban  Fotó: Pesti TV

A férfi cáfol

Csuti, aki lassan már nyitott egy új kapcsolatra Kulcsár Edinával való szakítása után, teljes egészében tagadta, hogy a munkán kívül bármilyen köze lenne az énekesnőhöz.

Nem tudom, hogy van-e szó erre, mert az égvilágon semmi nincs és nem is volt köztünk – kezdte lapunk megkeresésére az üzletember, aki szerint Reni annyit hibázott, hogy nem jól reagálta le a helyzetet. Csutinak arra is volt válasza, mik az interjúban említett „lájkolgatások”.

Reni a cégemben influenszer, persze, hogy követjük egymást. Tavaly összesen kétszer találkoztunk, az is a munka miatt történt. Ő a férjével volt én pedig még Edinával, minden alkalommal – mondta határozottan Csuti. Az üzletember szerint a vele kapcsolatos aktualitások miatt sikerült ez a kérdés csak még kínosabbra, hiszen Renin látható, hogy valójában fülig szerelmes a férjébe.

Csuti szerint nincs köztük semmi

A nő hárít

A teljes kép kedvéért felhívtuk Renit is, aki úgy érzi, teljesen leblokkolt a kérdés hallatán, ezért történhetett, hogy nem a megfelelő választ adta. 

Nyilván az lett volna a helyes reakció, hogy nem, nincs köztünk semmi. Csak teljesen váratlanul ért a kérdés, mert nem értettem, hogy jövök a képbe

 – nyilatkozta az énekesnő, aki szerint csak fogást akartak rajta találni.

Le kell ülnünk ezt Csutival megbeszélni, hogy hogyan tovább. Már csak a közös munka miatt is. Szerencsére a férjem tudja, hogy ez csak egy kínos szituáció volt – zárta Reni.

A két fél cáfolata ellenére a követők beindultak és megindultak a találgatások: Mi az igazság Csuti és Reni történetében?

Csutit nem csak Renivel boronálták össze az elmúlt napokban. Szárnyra kaptak a pletykák, hogy az üzletember kibékült volt feleségével, mert egy közös programon vettek részt. A hétvégén volt ugyanis Edina testvérének az esküvője, ahova Csuti is hivatalos volt. A volt férj az esemény után azt nyilatkozta, nem volt feszült a légkör, úgy érzi szülőként jelesre vizsgáztak. Biztos G.w.M. - aki nem vett részt az esküvőn - is így gondolja...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek