ÉRZELMEK

Kiderült Weisz Fanni titka, ezért szakított a párjával

Létrehozva: 2022.02.01.

Maguk jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy másfél év után külön utakon folytatják. A modell és a tévés szakember így szeretett volna elébe menni a cunamiszerű pletykaözönnek.

Ugyan már hetekkel ezelőtt eltűntek az Instagramról a közös, szerelmes fotók, egy ideig senkinek sem szúrt szemet, hogy Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolatában valami nem stimmelne. Nehéz is lett volna kiszúrni, hogy a szerelmespár épp az utolsó napjait tölti együtt, abban a médiazajban, amit Kulcsár Edina és Csuti válása generált. 

Amíg minden figyelem rájuk irányult, addig – most már tudjuk – Fanniéknak sikerült a lehető legnagyobb csendben elválniuk egymástól és új életet kezdeniük. 

Gergő hozta nyilvánosságra a hírt 

Bókay Gergő hétfőn reggel osztott meg egy Instagram-posztot arról, hogy már nincsenek együtt: 

„Szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra” – írta a tévés. A kinyilatkoztatása bizony sokakat meglepett, hiszen álomszerű volt a kapcsolatuk. 

A szerelmesek 2020 októberében vállalták fel először az érzéseiket, akkor Weisz Fanni állt ki a közönség elé, hogy elmondja: a tönkrement házassága után újra szerelmes. Szíve választottja pedig nem volt más, mint Nádai Anikó volt párja, Bókay Gergő. (A sors fintora, hogy Nádai Anikó viszont Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel jött össze, ők most várják az első közös babájukat). 

Fotó: Weisz Fanni/Instagram

Fél év után összeköltöztek 

Fanni és Gergő nem sokáig vártak az összeköltözéssel, mindössze fél év együttlét után bútoroztak össze. Fanni és Gergő mindig megosztotta a követőivel életük boldog pillanatait, szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. A szerelmük tündérmesébe illő volt több szempontból is, de ami a legfontosabb, hogy az új szerelem elhozta a modell életébe a várva várt családi békét is, Fanni kibékült az édesanyjával és úgy érezte családot szeretne. Fanni anyukája, Ágnes pedig azért volt boldog, mert visszakapta a lányát.

Aggódó rajongók

Hogy a kapcsolatuk mikor romlott meg, azt nem tudni, az mindenesetre volt, akinek feltűnt, hogy Fanni Instagram oldaláról egyszer csak eltűntek a közös fotók. Meg is indultak a találgatások, vajon a pár már tényleg külön utakon jár...

Hol van a párod kedves Fanni?!Nem látni egy közös képet?!”, „Fanni, nem vagytok együtt már Gergővel?”

 Ilyen és ehhez hasonló kommentek kezdtek gyülekezni a modell oldalán, egyesek már odáig is merészkedtek, hogy azt írták: a pár bizony szakított egymással. Bizonyosság azonban nem született, Fanni és Gergő válasz nélkül hagyták a rajongókat. Eddig. 

 

Nem titkolják tovább 

Bókay Gergő hétfői posztja után lapunk munkatársának sikerült elérnie a tévés szakembert, akitől azt kérdeztük, miért tartották fontosnak megosztani a közösségi oldalaikon a szakítás tényét, illetve nem félnek attól, hogy a kiteregetett magánéleti titkok miatt ők is Kulcsár Edináék sorsára jutnak, vagyis apró darabokra szedik őket a kommentelők? 

– Nem tehettük meg, hogy egyáltalán nem szólalunk meg, mert már napok óta elképesztő mennyiségű kérdés, kinyilatkoztatás, kéretlen vélemény érkezik a levelező fiókjainkba. Ennek szerettünk volna elébe menni, és tisztázni a dolgokat. Nem vagyunk együtt Fannival – mondta a Bors megkeresésére, Bókay Gergő. – A magánéletünkről ennél bővebben nem fogunk beszélni, erről előre megegyeztünk – tette hozzá, majd így folytatta. – Annyit azonban elárulhatok, hogy mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik…. Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt – nyilatkozta a Borsnak. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158224_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után