BÉKE

Öt év háború után kibékült Pamela és Berki

2022. február 21. hétfő 08:00

Öt év pereskedés után úgy tűnik, Berki Krisztián és Hódi Pamela békét kötött. Az indulatok közös kislányuk láthatása miatt szabadult el közöttük, de most újra beszélnek. Különös egybeesés, hogy éppen akkor, amikor az izomceleb házassága válságba került.

Hódi Pamela és Berki Krisztián hat év együttlét után 2017-ben szakított egymással. Eleinte úgy tűnt, az egykori álompár békében, barátságban válik szét, kislányukat, az akkor 4 és fél éves Natasa Zselykét pedig a legnagyobb egyetértésben, továbbra is közösen nevelik majd. Mindez túl szép lett volna, hogy igaz legyen… Gyermekük miatt kénytelenek voltak, vagyis lettek volna egymással beszélni, azonban volt időszak, amikor olyannyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy semmiben nem jutottak dűlőre. Telefonon sem tárgyaltak, csupán a sajtón keresztül üzengettek egymásnak. Végül Pamela és Mazsi tartották a kapcsolatot, de ez sem tartott sokáig. Meglepő fordulat: az egykori sztárpár kibékült, míg Berki házassága válságba került …

Véget ért a hosszú per

Éveken átívelő pereskedést követően a napokban jogerős ítélet született Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Az egykori sztárpár azért harcolt a bíróságon, mert sokáig nem tudtak megállapodni közös kislányukkal kapcsolatban, mikor és hol mennyi időt töltsön gyermekük. Igaz, próbáltak peren kívül megegyezni, de nem tudtak dűlőre jutni. 2020-ban a bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották, júliusban mégis újra bíróság elé álltak. Az új per tárgya az volt, marad-e a közös szülői felügyelet, vagy kizárólagosan az édesapa vagy az édesanya kaphatja meg azt. A bíróság a napokban kimondta, Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint arról is döntött, a kislány másfél hetet az édesanyjánál, fél hetet pedig az édesapjánál tölt. Ezzel talán végérvényesen tűzszünetet kötöttek a szülők. Úgy tűnik, rengeteg változást hoz Berki számára az elmúlt időszak, és a több éves pereskedésre is pontot tehetnek.

„Örülök, hogy lezárult egy fejezet”

Örülök, hogy lezárult egy fejezet, mindenki számára vállalható az ítélet. A láthatás – ahogy eddig –, ezután is zökkenőmentes lesz. Ma már Nati is el tudja mondani, mikor hol szeretne tartózkodni. Úgy gondolom, a mostani jó viszony annak a fejlődésnek a része, amint keresztül mentem az elmúlt néhány hónapban, és végre sikerült a volt feleségemmel rendezni a kapcsolatunkat. Jó érzés, hogy már nem kell bíróságra járnunk – jelentette ki Berki. Azt pedig, hogy végre tudták rendezni a kapcsolatukat, Pamela is megerősítette lapunknak.

„Valóban rendeztük a kapcsolatunkat”

Vannak időszakok, amik konfliktusmentesek és együttműködőek vagyunk, ez most ilyen. Ezek egyik pillanatról a másikra megfordulhatnak, de én is azt tudom mondani, amit Krisztián, az utóbbi időben – főleg az elmúlt öt évhez képest – valóban rendeztük a kapcsolatunkat. Nincsenek feszültségek, de azért ehhez kell az én megalkuvásom is. Örülök, hogy tudunk egymással kommunikálni, ami egy óriási lépés nálunk. Bízom benne, hogy ez így is fog maradni, ettől függetlenül ragaszkodom azokhoz a szabályokhoz, amit jogerősen kimondott a bíróság. Továbbra is együttműködő leszek, de a jogi kérdéseket az ügyévedre bízom – mondta Pamela érdeklődésünkre.

Fotó: Markovics Gábor

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ki az egyiptomi cápatámadás halálos áldozata

origo.hu

Magyar sztárok, akik szex közben is fotózták magukat - képek

borsonline.hu

Felismerhetetlen roncs maradt az 53-as úton történt halálos baleset után

mandiner.hu

Sebesült bajtársát mentette az ukrán katona, mind a ketten meghaltak (videó)

ripost.hu

Egyiptomi cápatámadás: ezek voltak az elhunyt asszony utolsó szavai

borsonline.hu

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről: a nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. július 5.: a Bika szerencsés, az Oroszlán jó hírt kap

borsonline.hu

Váratlanul beindult a szülés a TV2-sztár feleségénél, duplán rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára

borsonline.hu

Tragédia történt az egyik plázában, többen meghaltak

borsonline.hu

Kettészakad az ország: ezekben a megyékben lecsaphat a zivatar

borsonline.hu

"Minden nap itt mentünk el a lányok mellett, ez nagyon durva" - megszólalt a Diósjenőn meggyilkolt lányok rokona

További cikkek

Szexi

Nyári Dia elfelejtett bugyit venni?

Vallomás

Szakítás után hét hónappal megtörte a csendet MC Hawer