Válság

Megdöbbentő kijelentést tett Berki Krisztián: Nem tudom, mi a boldogság

S.M.

Létrehozva: 2022.02.04.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi még időben felismerte kapcsolatuk már nem úgy működik, mint megismerkedésük elején. Mélypontra kerültek, de most pszichológushoz fordultak, hogy megmentsék házasságukat. A terapeutával most azon dolgoznak, hogy ne csak szülői kötelezettségeiknek tudjanak eleget tenni, hanem ehhez megtalálják a tökéletes utat.

Forrás: Bors

Berki Krisztián és Mazsi három évvel ezelőtt pecsételték meg kapcsolatukat és hivatalosan is összekötötték az életüket. Tavaly novemberben született meg kislányuk, nem sokkal később ismerték be nehézségeiket házasságukban.

„Folyamatosan fejlődök”

Nehéz feldolgozni férfiként – bár tudom, hogy nem ez a karakterem –, de kinőttem a szerepszemélyiségemet. Azt nem látja senki, min megyek keresztül az elmúlt egy-két évben. Folyamatosan fejlődök úgy szülőként, mint az emberi- és párkapcsolatom terén – kezdte Berki Krisztián.

– A nagy szívem és lelkem nem tudja feldolgozni és kudarcként élem meg, amikor egy kapcsolat tiszteletlenségbe megy át. Azt az elvet vallom, hogy a szeretet nem viselkedik bántóan, az ember nem keresi a maga hasznát egy párkapcsolatban, nem gerjed soha haragra és nem rója fel soha a rosszat a másiknak. Nekem ez fér bele, és ezeknek a megértésén kell dolgoznom. Árulásnak, becsapásnak és elfordulásnak tartom, mert azt az embert, akit szeretek, sosem tudnám szándékosan bántani – jelentette ki.

Krisztián és Mazsi november óta járnak közösen a pszichológushoz. Fotó: Bors

„Pszichológus nélkül nem lehet megoldani”

Az egykori Fradi-vezér úgy gondolja, nem szabad szégyellni, ha két ember nem tudja megoldani a problémáját szakember nélkül.

A házasságunk válással végződött volna, ha nincs külső segítségünk. Sokan azt gondolják, értenek a szexhez, a munkához, a párkapcsolatokhoz, mégis a fogorvos húzza ki a fogukat, személyi edzőhöz fordulnak a fogyás eredményessége érdekében, és a fodrász nyírja meg a hajukat. Ilyen egy megromlott kapcsolat is, terapeuta vagy pszichológus nélkül nem lehet megoldani. Vallásos ember vagyok, és abban hiszek, hogy magam meg tudok változtatni dolgokat, és jó mezsgyére tudom terelni, de ehhez kell a másik fél is. Az egyetlen egy dolog a világon a párkapcsolat, amihez két ember kell, minden mást meg lehet oldani. Sajnos ma sokan szerepet játszanak. Arra tettem fel az életemet, hogy a személyiségem fejlődjön. Ha nem lennék elégedett magammal, sosem lennék hasznos tagja a párkapcsolatomnak – fűzte hozzá.

Novemberben született meg közös kislányuk, Emma Katerina. Fotó: Facebook

„A lelkem változó, több sebből vérzik”

Krisztián meglepő vallomást tett lapunknak, szeretne boldog lenni, hiszen minden adott ehhez az életében, azonban egyelőre ezt a fogalmat nem ismeri.

– A lelkem változó, hiszen gyerekkorom óta több sebből végzik, persze ezek mindig beforrnak, erősebbé, sikeresebbé, legyőzhetetlenebbé tesznek. A szem a lélek tükre, és ahogy egyetlen fotón sem, a lelkem sem mosolyog. Elégedettnek érzem az életem, de nem tudom, mi a boldogság. Azt viszont igen, hogy a gyerekeim és a családom a legfontosabbak nekem. Most a pszichológusommal megbeszéltünk, a következő lépés, hogy csinálunk egy boldogság projektet, hogy én is megtudjam, ez mit jelent.

Krisztián tíz évvel ezelőtt fordult először segítségért Roboz Zsókához. Fotó: Facebook

„Hogy együtt, vagy külön, az később derül ki”

Lapunknak megkereste Roboz Zsókát, a házaspár terapeutáját. A pszichológus elárulta, jelenleg tanulási folyamatban van a házaspár, aminek köszönhetően rendeződhet a kapcsolatuk.

– Tíz éve ismerjük egymást Krisztiánnal, ez idő alatt nem csak segítségért fordult hozzám – kezdte lapunknak a pszichológus, akihez ma már Krisztián Mazsival jár párkapcsolatuk javítása érdekében.

– Amikor odáig jutottak, hogy beismerték a nehézségeket, először Mazsi keresett meg, hogy segítsek nekik. Tudta, hogy Krisztián megbízik bennem, és ad a véleményemre. November óta együtt járnak hozzám, hogy a terápiának köszönhetően pozitív irányba tereljük a kapcsolatukat. Vannak olyan kapcsolatok, amelyben könnyebb egymást szeretni, tisztelni, ha nincsenek együtt, és a terápia eredményességét jelenti azt is, ha szeretetben le tudják zárni a kapcsolatot. Ami a Krisztiánék esetében soha nem lesz visszarendeződés, hogy ők szülők, a Berki Emma Katerina szülei, és ez így marad örökre. Annak érdekében dolgozunk, hogy ennek a szülői „kötelezettségüknek” eleget tudjanak tenni. Hogy együtt, vagy külön, az később derül ki. Egyikük sem éli meg kudarcként a helyzetüket, mert még ez nincs lezárva, és jelenleg is tanulási folyamatban vannak – mondta.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157397_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai végjáték a Magyar Kupa elődöntőjében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713938415
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157276_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Így még nem láttad Hildát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156650_auto_resized.jpg
vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155535_auto_resized.png
hirtv.hu

Karácsony elmondása szerint nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a valóság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713938415
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151439_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713938415
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713938415
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit