Család

Kis Grófo búcsúzik, fontos döntést hozott családjával

2022. február 16. szerda 11:30

Már csak néhány hónap, és végre beköltözhet biatorbágyi új otthonába Kis Grófo és családja. A mulatós sztár búcsút int Szolnoknak, de nem örökre, hiszen édesanyjához, testvéréhez vissza-visszajár majd, de már csak látogatóba. A Borsnak elárulta, miért döntött úgy, hogy a főváros közelében telepedik le feleségével és gyermekeivel.

Kis Grófo számára fontos, hogy a szeptemberi iskola kezdésre beköltözzenek biatorbágyi családi házukba, hogy két nagyobbik gyermeke ott folytassa tanulmányaikat. 

– Jól haladunk a házzal, jelenleg már a belső munkálatok folynak. Nagyon várjuk a jó időt, az is sokat segít majd, hogy gyorsabban haladjanak a szakemberek. Ha minden a terveik szerint alakul, tavasz és nyár között be tudunk költözni az új házunkba, mert már nagyon várjuk – kezdte, majd hozzátette, elsősorban gyermekeik miatt döntöttek Biatorbágy mellett.

– Ahhoz, hogy a gyereknek megadjuk az esélyt, hogy tanultabbak legyenek, jobb iskolába szeretném őket járatni, nem utolsósorban a munkám is ide köt, hiszen a fellépések miatt mindig a főváros az indulópont. Számunkra minden szempontból könnyebbség lesz, hogy kisebb távolságot kell megtennünk – mondta.

Az énekes szívesen nézegeti a régi fotókat. Itt az édesapjával látható

A zenész édesapja halála óta testvérével mindent megtesznek, hogy tartsák édesanyjukban a lelket. Igaz, hogy most sok kilométer választja el őket, de megtalálták a módját, hogy sok időt töltsenek továbbra is együtt.

– Édesanyám nem fogja elhagyni Szolnokot. A távolság nagy lesz, de szeretnénk, ha sokat velünk lenne, így felváltva hol nálunk, hol a testvéreméknél lesz egy-egy hetet. Nem hagyjuk magára, ezt édesapám is így szeretné. Sajnos már semmi nem lesz olyan nélküle, mint volt. Aki ismeri a családunkat, tudja, mennyire szoros kötelék volt közöttünk. Egyetlen egy dolog ad kis vigaszt számunkra, tudjuk, hogy ő az Úrhoz elköltözött. Nekünk az a dolgunk, hogy tovább építsük azokat a hagyományokat, kultúrát, ami ő volt, amit ő kezdett el. És pedig valamilyen szinten élteti őt közöttünk, ez erősíti a lelkünket is. Még mindig nehéz, de ott vannak a gyermekeim, édesanyám, a testvéreim, akik miatt erősnek kell lenni, akik miatt csinálni kell tovább az életünket – fűzte hozzá.

Az énekesnek szerencsére nincs sok ideje a gyászon őrlődni, mert amellett, hogy helyt kell állnia családalapként, a munkában, még az építkezés is sok feladatot ad számára.

– Hála a Jóistennek tele vagyok munkával, sokszor nehezen tudom utolérni magam. Nem panaszkodhatok, mert nagyon jól indult az év, sok új dallal készülök a rajongóknak. Klipeket fogunk forgatni, stúdiózok, pörög az élet. Sok dologgal kell egyszerre foglalkozni, de erős a családi háttér, támogatnak nagyon sok mindenben. Nem állítom, hogy könnyű, mégis úgy gondolom, célok nélkül nincs jövő. Én szeretem, hogy van mit csinálni, így van jól, ha otthon kellene maradnom, és egy helyben ülnék, nem tudom, mi lenne velem. El nem tudom képzelni úgy az életet – mondta érdeklődésünkre.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ősszel elveszítheti mentelmi jogát az erőszakkal vádolt Fekete-Győr András

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

„Már csak hónapjai vannak hátra” – fájdalomcsillapítóval kezelték a rákos négygyermekes apát

ripost.hu

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

hirtv.hu

Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Fekete Dávid exneje kitálalt: Örültem volna, ha börtönben marad

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei