RÉMÜLET

Dráma a szülőszobában: nem sírt fel a magyar énekesnő kisbabája

Létrehozva: 2022.02.05.

Az énekesnő kedden hozta világra harmadik gyermekét. A baba nem sírt fel azonnal. Félrevitték, hogy beindítsák a légzését.

Forrás: TV2

Sebestyén Katja már alig várta, hogy a karjaiban tarthassa újszülött kisbabáját, ugyanis a kis Patrícia igencsak jól érezte magát az anyukája pocakjában: közel egy héttel a kiírt dátum után érkezett meg. Katja 6 órás vajúdás után adott életet a harmadik gyermekének. Férje, Peti, mindvégig támogatta őt a szülőszobában, annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt még úgy gondolta, nem szeretné ebben a kiszolgáltatott helyzetben látni a szerelmét.

A szülés a világon a legszebb pillanat, azonban Katjaék esetében történt valami, ami miatt hozzájuk hasonlóan minden szülő pánikba esett volna. Az édesanya ezeket a pillanatokat a Borsnak mesélte el először:

Nem sírt fel azonnal. A szülőágyon fekve ijedten kérdeztem, hogy: Miért nem sír fel?! Gyorsan rohantak vele, félrevitték, hogy a légzését beindítsák. Két befújás után felöklendezett valamilyen folyadékot és csak azután hallottuk meg a hangját. Az orvosom tudta, hogy a baba él, mert miközben a légutakat próbálták kitisztítani, figyelték, ahogy ver a szíve – tette hozzá Katja, akinek óriási kő esett le a szívéről, amikor elmondták neki, hogy most már minden rendben van a babával.

Az immár háromgyermekes édesanya és a kis Patrícia csütörtökön elhagyták a kórházat. Katja örömmel mesélte el lapunknak, hogy a szülés után mindketten jól vannak, igaz, a biztonság kedvéért az elkövetkezendő hetekben vár még rájuk néhány vizsgálat.

Úgy látszik, hogy a szülőcsatornám a lányaim esetében nagy puklit eredményez a fejükön. A nagyobbik lányomnál, Lillánál fél éves kora körül kezdett eltűnni az a hematóma, ami egyfajta vérömleny, emiatt plusz ultrahang vizsgálatokra kellett járnunk. Patríciának ugyanott és ugyanakkora méretű pukli van a fején, ezért máris néhány beutalóval engedtek minket haza, olyanokkal, amire más gyerekeknek nem kell menniük – árulta el Katja. 

Katja igazán szerencsésnek érzi magát, ugyanis a következő 2 hétben kedvese végig mellette lesz

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek