Lagzi

Exkluzív részleteket árul el esküvőjéről Tóth Vera: Nem lesz józan a menyasszony

L.M.

2022. január 10. hétfő 07:30

Az énekesnő most először szólalt meg az esküvőjét illetően s elárult néhány részletet arról, hogyan képzeli el élete egyik legboldogabb napját.

Tóth Vera az Esküvőpalota megnyitóján.

Forrás: Bors

Tóth Vera egy igazán elegáns helyszínen, az Esküvőpalota megnyitóján árult el exkluzív részleteket arról, hogyan képzeli el az esküvőjét szerelmével, Pauli Zolival, aki karácsonykor kérte meg a kezét. A Bors munkatársának kérdésére, hogy milyen lesz az esküvő csak úgy áradt belőle a szó, hatalmas mosollyal az arcán, csillogó szemekkel ecsetelte, mit lehet tudni a nagy napról.

– A „menyasszonyságnak” van egy jó hangulata. Ilyenkor a párok egy szinttel feljebb lépnek a kapcsolatunkban, de mégis szabadok az esküvőig. A jegyes időszakot szeretnénk kiélvezni, őszintén megmondom, hogy még nem tűztük ki az időpontot és a részleteiről sem esett még szó – tette hozzá Vera, aki az est további részében mégiscsak elejtett néhány mondatot azzal kapcsolatosan, hogy miként elevenedik meg a lelki szemei előtt az ő nagy napja.

Grandiózus bulira készülnek

Az énekesnő elárulta a rendezvényen, hogy párjával imádják a jó zenét, ezért biztosan több énekes is fellép majd a lagziban. Ezenkívül egy DJ is gondoskodik majd a jó hangulatról és biztos abban, hogy mulatós dalok is bekerülnek a repertoárjába, mivel Vera imád mulatni. Ezek alapján egy igazi, hamisítatlan magyar lakodalomra számíthat az a szerencsés, aki felkerül a meghívottak listájára.

A Megasztár egykori győztesének álma egy meseszép, "habos-babos menyasszonyi ruha" Fotó: Knap Zoltán / BORS

Hedonista esküvő lesz

Vera kedvese, Zoli gasztroszakemberként tevékenykedik, így nem is lehet kérdés, hogy az asztalokat roskadásig megpakolják majd jobbnál jobb ételekkel és persze italokkal, többek között a Vera nevét viselő Gyémánt borválogatás darabjaival. Ahogy az énekesnő fogalmazott, egy igazi hedonista esküvő jelenik meg a lelki szemei előtt, ami egy óriási baráti partiba csap majd át az est egy pontján, majd viccesen hozzáfűzte: 

„És ennek fényében azt hiszem, az esküvőmön nem lesz józan a menyasszony…”

 

Barátságból lett szerelem

A jegyesek évekkel azelőtt találkoztak, hogy felfigyeltek volna egymásra. Zoli ugyanis elment Vera egyik koncertjére, ahol egy közös barátjuk bemutatta neki a férfit, ám akkor még nem lobbant fel köztük az a bizonyos szikra. Ennek oka az volt, hogy az énekesnő egy embert próbáló kapcsolat után mindent megtett, hogy újra rátaláljon önmagára. Többéves ismeretség után az élet úgy hozta, hogy 2018 karácsonyát együtt töltötték. Azon az estén azonnal egymásra hangolódtak, ahogy Vera fogalmazott az eljegyzés bejelentésekor: „Három éve megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk.” 2021 karácsonyán Zoli elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy csodás kék gyémánttal díszített gyűrű kíséretében tegye fel Verának a nagy kérdést, ő pedig a legnagyobb örömmel mondott igent élete szerelmének.

Miért nem hordja a jegygyűrűt?

Tóth Vera boldogan viselné a jegygyűrűjét, de egyelőre még nem teheti. Bár kedvese ismerte a méretet és a stílusát is, mégis egy picit mellényúlt.

– Átalakíttatjuk. Pont jó, de ha netán kicsit bedagad az ujjam, akkor bajban leszek. Másik fazon lesz, picit megvastagítjuk, mert nem áll olyan jól. Nem azért kell átalakíttatni, mert Zoli nem ismeri a stílusomat, de hát, tudjátok: férfiak… – tette hozzá nevetve a boldog menyasszony, aki az Ékszerpalota és Esküvőpalota arca már évek óta, így nem kérdés, hogy a gyűrű átalakítását az ott dolgozó szakemberekre bízta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hallássegítő funkcióval jöhet az új Apple fülhallgató

vg.hu

Budapest tele van időzített bombákkal

borsonline.hu

Ez már korhatáros! Csak egy cérnaszál tartja a szexi színésznő hatalmas melleit – fotó

magyarnemzet.hu

Jakabos Zsuzsanna a vizes világbajnokság után kit ment ki a vízből?

mindmegette.hu

Hőségriadó: ezt a 2 dolgot kell mindenképp bevinnünk a szervezetünkbe!

travelo.hu

Egy több mint két éve bezárt járat indul el ismét

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Részletesen mesélt hármas ikrei születéséről Rúzsa Magdi: Minden gyerekhez kellett egy orvos, egy inkubátor

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!