Harangok

A tavalyi nehézségek után ma összeházasodik a magyar sztárpár

2022. január 15. szombat 13:00

Béci és Norina tavaly sok nehézségen ment keresztül gyermekük születése után, ma azonban életük legszebb napja lesz: megházasodnak. A vőlegény elmesélte a Borsnak, hogyan készült a nagy napra.

Tavaly májusban született meg a magyar rapper, Young G, azaz Béci és Norina első gyermeke. Mint ismert, Rebeka Nina azonnal inkubátorba került, aztán az édesanyát többször meg kellett műteni, de mára mindketten jól vannak. A sok nehézségen átment sztárpár ma pedig végleg összeköti az életét, órákon belül kimondják egymásnak a boldogító igent.

Nem szeretek jegyben járni.

 Az egész jegyességnek nem szeretem a kultúráját. Van egy pár ismerősöm, akik mondogatják folyton, hogy „már öt éve jegyben járunk a párommal”. Szerintem ennek az ég világon semmi értelme. Itt van a Norina. Szeretem őt, vele akarok lenni. Nem öt év múlva akarom az ujjára húzni a gyűrűt, hanem amint csak lehet – kezdte a lapunknak Béci, aki a mai napon el is veszi párját.

Nem lesz nálunk semmilyen nagy hacacáré. Elvégeztem minden kötelező feladatot. Kikértem Norinát az apjától, hála istennek nem volt kifogása az ellen, hogy elvegyem a lányát. Voltam öltönypróbán, kedvesem is felpróbálta a ruhát. Mondanám, hogy gyönyörű a ruha, de én ugye nem láthatom az esküvő előtt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép lesz, hisz a – akkor már – feleségem viseli majd. Ezen felül, nem szeretnénk nagy bulit csapni. Körülbelül 20 ember lesz vendégül látva, bár akkor már lehet sokat is mondok. Jelen helyzetben csak pár dologra van szükségünk. A családra, kisgyerekünkre és egy kellemes hegedűszóra, ami megalapozza majd az este hangulatát. Ha minden a helyére kerül, akkor majd gondolom elmegyünk egy lakatlan szigetre és megosztjuk a szerelmünket a nagyvilággal is. Elsősorban ez nem másoknak, hanem magunknak szól – tette hozzá a celeb.

Az Instagramon ma sztoriban közölte rajongóival, hogy szeretnék kiélvezni a házasságkötés szépségeit, ezért a közösségi médiában ma nem posztolnak majd a ceremóniáról.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

borsonline.hu

Aggasztó számok: Hatalmasat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft