Dráma

Kétségbeesett Nyertes Zsuzsa: Még sohasem láttam így szenvedni anyut

2022. január 29. szombat 07:30

Olyan elviselhetetlen fájdalom gyötörte az édesanyját január első felében, hogy Nyertes Zsuzsa ijedtében a Facebookon kért segítséget. Pár napja a színésznő, valamint lánya és húga is megfertőződött a koronavírussal .

Nyertes zsuzsa és édesanyja

Forrás: Saját

Decemberben nagyon megijedt Nyertes Zsuzsa, amikor az anyukája elesett a fürdőszobában. Csúnyán megütötte a homlokát, eltört a kisujja és bár akkor még nem tudták, hosszútávú problémát is előidézett az esés.

A fenekét is megütötte és kialakult ott egy ideggyök. A karácsonyi asztalnál sem tudott sokáig ülni, de január elejére olyan nagy fájdalmai lettek, hogy már semmilyen fájdalomcsillapító nem hatott. Nem szoktam Facebookra ilyesmit kiírni, de még soha nem láttam így szenvedni anyut és annyira kétségbe estem, hogy ott kértem segítséget, hátha valaki ismer valamilyen hatékony gyógymódot – árulta el a színésznő. Egyelőre még nem sikerült teljesen orvosolni a problémát, azonban több helyről is kaptak segítséget.

A háziorvosunk beállított neki egy fájdalomcsillapító tapaszt és egy keveréket, illetve van egy nyugalmazott ideggyógyász barátunk, akitől gyorssegélyt kapott injekció és akupunktúra formájában – mondta Zsuzsa, aki továbbra is keresi azt a kezelést, ami segítségével az anyukája végleg búcsút inthet a fájdalomnak.

Nyertes Zsuzsa lapunknak elárulta: januárban átesett a koronavírus fertőzésen. Ahogy mondja, szerencsére nagyon jól viselte, egy kis orrfolyáson kívül semmiféle tünetet nem tapasztalt.

Nem is vettem volna észre, csak próbáltuk a Rómeó és Júliát, aminek 16-án lett volna a bemutatója és két nappal előtte belázasodott az egyik kollégám. Mivel pozitív lett, így mindenki letesztelte magát, csodálkozva vettem észre a második piros vonalat a gyorsteszten – válaszolta Zsuzsa, akinek családjából nem ő volt az egyetlen, aki elkapta a vírust.

Zsuzsa lánya is elkapta a vírust Fotó: Drobilich Tímea

Nem találkoztam a húgocskámmal, de kiderült, hogy velem egy időben ő és a lányom is pozitív lett, szerencsére nekik sem volt semmiféle tünetük – mesélte Zsuzsa, aki annak tudja be a gyors felépülést, hogy mindannyian felvették az oltásokat. A csinos színésznő örül annak, hogy az édesanyja nem kapta el a vírust. Ez részben annak köszönhető, hogy a teszt előtti néhány napban nem találkoztak. Habár Zsuzsa húga, Andika meglátogatta az anyukáját, de a nála töltött idő alatt végig maszkot viselt.

Az édesanyám immunrendszere sajnos nagyon gyenge, ráadásul több komolyabb betegsége miatt is vigyázniuk kell rá – fűzte hozzá Nyertes Zsuzsa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most éppen Dés László gyalázza a magyarokat

metropol.hu

Megszólalt Anita, a Jobbik-bulin történt szexuális támadás áldozata!

borsonline.hu

Országos riasztást adtak ki: Elmossa az eső a mai napot

life.hu

Gyász! Elhunyt a 20 éves magyar focista

hirtv.hu

Egy őrizetben, társát keresik

ripost.hu

Itt találták meg a rendőrök az elrabolt magyar kisfiút

mindmegette.hu

Óriási boldogság érte Rácz Jenőt! Az ő étterme lett az év legjobbja

borsonline.hu

Kamera előtt tette szét formás lábait a pornós csaj – 18+ fotó

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

90 felett sem akadály a bűnözés: Repülős Gizi lopott, Bróker Marcsit csalással vádolják

borsonline.hu

Szokatlan dolog tűnt fel a Google Mapsen, hátborzongató titkot rejt – 18+

További cikkek

Szexi

Megyeri Csilla bikinije nem sok teret enged a képzeletnek

Gyász

Kiderült, ki segíti Kóbor János özvegyét és tinilányát