DURVA

LL Junior fiának halála: Szülőszobán kaphatja meg az idézést Kármen

2022. január 24. hétfő 03:00

Gondatlanságból elkövetett emberelöléssel vádolják Hopp Csilla barátnőjét, aki jelen volt Dávidka tragikus baleseténél. Az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a hivatalos papírokat, melyek pont azokon a napokon érkezhetnek, amikor a fiatal anya világra hozza gyermekét.

Forrás: Bors

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország fellélegzett akkor, amikor kiderült: L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla ellen megszüntette a budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség az eljárást. Nem vádolták meg emberöléssel a fiatalasszonyt, aki egy fatális balesetben elvesztette L.L. Juniorral közös, az alig három éves kisfiát, Dávidkát. A zenész exe másfél évet várt erre a döntésre, azóta se éjjele sem nappala nem volt. A felfoghatatlan lelki fájdalmak mellett még attól is tartania kellett, hogy esetleg elveszik tőle Lacikát is, a nagyobbik fiát, akinek szintén L.L. Junior az édesapja.

Csilla legjobb barátnőjét vádolják

A sokakat foglalkoztató ügyben bekövetkezett áttörés azonban egy nem várt, szomorú fordulatot is hozott. Az ügyészség ugyanis a Hopp Csillát felmentő közleményben azt is leírta, hogy a nő legjobb barátnője, Kármen ellen vádat emelnek gondatlanságól elkövetett emberölés vétsége miatt. 

Az illetékes kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanya barátnője mulasztott, ezért felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozták.

Közleményükben ezt írják: „A 3 éves gyermek az idősebb testvérét követve, lelépett a zebrára, azonban a mellette álló vádlott ekkor őt visszahúzta, visszatartotta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a vádlott – mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt – megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre.” Ekkor történt a tragédia 2019-ben: a zebrán halálra gázolták Lacikát, aki féktávolságon belül szaladt ki az úttestre. 

Fotó: TAMAS DOMBOVARI / Bors

 

Kármen ügyvédje sem érti

Az ügyvédek és a közvélemény jó része is értetlenül áll a fejlemény előtt, pláne azok, akik tudják, hogy a fiatal nő, Kármen nem mellesleg nyolc hónapos, veszélyeztetett terhes, így a stresszt kerülnie kellene...

A fiatal édesanya jogi képviselője, dr. Drescher Ivor is az újságokból értesült arról, hogy Kárment megvádolták. 

Még mindig nem sokat tudok mondani, mindössze annyit, hogy az ügyészségnek egy hónapja van, hogy megküldje a papírokat, melyekből még nem kaptunk semmit – mondta a Bors megkeresésére a jogász.

 

Fotó: TAMAS DOMBOVARI / Bors

Borzalmas időzítés

 

Ha az ügyészségnek 30 napja van megküldeni a hivatalos papírokat, az azt jelenti, hogy Kármen épp a szülőszobán lehet, amikor megérkeznek az iratok. 

Több sebből vérzik ez az ügy – tette hozzá a fiatal nő jogi képviselője, aki hallhatóan el volt keseredve a friss fejlemények miatt.

Lapunk megkísérelte elérni Kárment is, ám a szomorú hírrel terhelt várandósságának végén járó nő nem reagált a megkereséseinkre.

Mi lesz a babával? Amennyiben a bíróság várandós nőket ítél börtönbüntetésre, speciális szabályok lépnek életbe. Az igazoltan tizenkettedik hetet meghaladó terhes elítéltek babájuk 6 hónapos koráig gondozhatják gyermeküket. Amennyiben az anyuka börtönbe kerül, úgy a kicsi fejlődése érdekében joga van az anyjával maradni. Sőt, amikor csecsemők vagy kisgyermekek börtönkörülmények között élnek, a gondozásukat szakképzett szociális munkásnak és gyermekfejlődési szakembernek ellenőrzik. Ám remélhetőleg Kármenéknek ezzel nem kell majd szembenézniük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő videón, ahogy az oroszok lefegyverzik az ukrán neonáci Azov ezredet

vg.hu

Az oroszok megsemmisítettek egy nyugati fegyverszállítmányt

borsonline.hu

Szabó Zsófi rendőrt akart hívni az őrjöngő Shane Tusupra

vg.hu

Moszkva győzelmet hirdetett Mariupolban

ripost.hu

Újabb botrányos részletek: Szabó Zsófi rendőrt akart hívni Tusupra azért, amit csinált

mandiner.hu

Az emberek már verekednek az élelmiszerért

mindmegette.hu

Egy finom hétvégi ebédre éhezel? Ne kutass tovább, ez a dupla menüsor neked szól!

lakaskultura.hu

Megújult lakás pillanatok alatt, fillérekből? Lehetséges!

borsonline.hu

Lefotózták őket: Forró csókot váltott egymással Molnár Andi és Szente Vajk

További cikkek

Botrány

Szexbotrányba keveredett a népszerű magyar énekes, rejtett kamerás felvétel buktatta le – videó

Költözés

Horváth Éváéknak el kellett hagyniuk álomotthonukat: Nagyon szomorú dolog történik velünk