Vallomás

"Könnyebb a lelkem" - megtörte a csendet Hopp Csilla

2022. január 18. kedd 08:17

Hopp Csilla ügyében döntöttek, ám az édesanya öröme nem felhőtlen.

Forrás: Bors

Hopp Csilla könnyekben tört ki, amikor megtudta, a hatóságok szerint nincs büntetőjogi felelőssége, nem emelnek vádat ellene kisfia, Dávidka halála miatt. Könnyebb a lelke valamelyest, ám nem nyugodott meg teljesen, ugyanis a barátnője, P. Carmen ellen vádat emeltek az ügyben.

– Egyrészt megkönnyebbültem, könnyebb a lelkem, mert lezárult egy nehéz fejezet az életemben. Mégsem felhőtlen az öröm és boldogság, mert a barátnőm ellen indokolatlanul vádat emeltek, és úgy néz ki, bíróság elé kell állnia –mondta a Blikknek Hopp Csilla.

Mint arról korábban beszámoltunk, L. L. Junior volt kedvese, Csilla 2019 augusztusában két gyermekével s barátaikkal voltak, amikor Dávidka a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra, ahol elütötte egy autó. A nyomozás közel két évig tartott, az édesanyát gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ügyben, majd vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek, ahol azonban az a döntés született, hogy Csilla nem hibás a tragikus baleset miatt, a barátnője, Carmen viszont igen. Mivel a fiatal nő fogta a kisfiú kezét, ezért neki kellett volna vigyáznia rá. Ellene az ügyészség vádat emelt, s felfüggesztett börtönbüntetést kért rá.

Csillát nagyon megviselte, hogy a barátnője ilyen helyzetbe került, ráadásul Carmen várandós, a nyolcadik hónapban jár, veszélyeztetett terhes. A hír mindkettőjüket lesújtotta, és bár nagy valószínűséggel még jó pár hónapig nem tárgyalják az ügyet, a vádlottnak minden erejével azon kell lennie, hogy születendő gyermeke érdekében megőrizze a nyugalmát és az egészségét.

– Megértem Csilla szavait. Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy az eljárás már a nyomozati szakban meg kellett volna szüntetni, mivel sem az ügyfelem, sem a barátnője nem felelősek a bekövetkezett balesetért – mondta Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

A lap megkereste P. Carmen ügyvédjét is, ám mivel még nem kapták meg a vádiratot, így egyelőre nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

„A tragédiára a vád szerint a vádlott mulasztása miatt került sor, mert nem járt el kellő gondossággal, így a felügyelete alatt álló kisgyermek kezét nem megfelelő módon, erővel fogta, illetve más módon sem akadályozta meg, hogy a 3 éves kisfiú – miután egyszer azt már megtette – újra az úttestre lépjen” – áll az ügyészség közleményében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

life.hu

Vadítóan nézett ki az 55 éves Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

hirtv.hu

Kadirov: Engem már Lengyelország érdekel

ripost.hu

Eltemették Berki Krisztiánt, így néz ki a sírja - Fotó

vg.hu

Drágább lesz a cigaretta és az alkohol is

kemma.hu

Többször is megerőszakolta barátja 9 éves kisfiát egy tatai férfi

travelo.hu

Átszámítva 22 millió forintot fizetnek annak, aki a skót szigetekre költözik

life.hu

Számtalan programmal nyűgözte le Czippán Anettet és gyerekeit Hajdúszoboszló

mindmegette.hu

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA ELGENDŐ VIZET ISZOL - 5 TUDOMÁNYOS TÉNY!

borsonline.hu

Titokzatos üzenet jelent meg a temetés előtt Berki Krisztián sírhelyén

borsonline.hu

Ismert magyar zenész oldalán tűnt fel Szabó Zsófi - fotó

További cikkek

(1980-2022)

Berki édesanyja: Pamelával és Mazsival együtt neveljük fel Krisztián gyermekeit

Vallomás

Berki Krisztián édesanyja: Máig várom, hogy megcsörrenjen a telefon, és ő belenevessen