Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

2022. január 17. hétfő 07:00

Gréta a szakításukkor azt nyilatkozta: ”esnek ki a csontvázak a szekrényből”. Bár az influenszer arra gondolt, hogy a kedvese más nőkkel ismerkedett a kapcsolatuk alatt, a friss hírek szerint neki is van mit megbánnia.

Alig egy hete derült ki, hogy az Ázsia Expressz második évadának győztes párosa elválik, máris egy csokornyi szaftos történet került napvilágra a ”szürke hétköznapjaikról”, köszönhetően a házaspárnak. A különválás hírét Horváth Gréta január hetedikén jelentette be az Instagramon úgy, hogy akkor még nem írta le, hogy pontosan mi történt kettejük között. 

Méltóságteljes viselkedés 

”Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Azt, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez, amit elszenvedünk Filippel!” – tette közzé az influenszer, aki pár nappal később mégis olyan részleteket osztott meg a nagyközönséggel, melyekre a legnagyobb jó szándékkal sem lehet azt írni, hogy méltóságteljes. 

A szakítás után két nap sem kellett és Meggyes Dávid bevallotta, hogy van valakije, ezért hagyta el a nevelt fiát és a feleségét. Másnap a Borsnak megszólalt a Dancing With The Stars profi táncosnője, Stana Alexandra, aki elmondta, hogy ő az, aki kapcsolatban van Dáviddal, de egyikük sem csalta meg az aktuális párját, amikor összejöttek. 

Fotó: Ripost

Esnek ki a csontvázak a szekrényből 

Ezek után jött elő Horváth Gréta azzal a történettel, hogy több nő is jelentkezett nála, akik azt állítják, hogy Dávid a kapcsolatuk alatt nekik is csapta a szelet, szexuális tartalmú üzeneteket kaptak a férfitől. ”Esnek ki a csontvázak a szekrényből”– írta a celeb, a követői pedig biztosak lehettek abban, hogy még sok csúnya dolog lát napvilágot Meggyessel összefüggésben. 

Lángoló ruhák 

A napokban lapunk újabb információk birtokába jutott, itt viszont Horváth Gréta a főszereplő. Úgy tudjuk, hogy a szakításkor, vagyis amikor Meggyes bejelentette, hogy elhagyja a őt és a fiát, olyan balhé kerekedett, hogy végül Horváth Gréta felgyújtotta a férfi ruháit. 

– A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik – mesélte a Borsnak egy, a családhoz közelálló informátor, majd így folytatta:

Fotó: TV2/SAJTOSZOBA

– Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet…Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő videón, ahogy az oroszok lefegyverzik az ukrán neonáci Azov ezredet

vg.hu

Az oroszok megsemmisítettek egy nyugati fegyverszállítmányt

borsonline.hu

A műsorvezetők sem ismertek rá a magyar színészre, így jelent meg a kamerák előtt

vg.hu

Ilyen puszítást végzett a halálos tornádó Németországban

ripost.hu

Friss hír érkezett Korda György és Balázs Klári állapotáról

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor szerint nehezebb lesz a tél, mint sokan gondolják

mandiner.hu

Az emberek már verekednek az élelmiszerért

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. május 22.: a Vízöntő Hold sok vidámságot jelez

lakaskultura.hu

Megújult lakás pillanatok alatt, fillérekből? Lehetséges!

borsonline.hu

Shane Tusup visszakönyörögné magát, ajándékokkal halmozza el Szabó Zsófit

További cikkek

Botrány

Szexbotrányba keveredett a népszerű magyar énekes, rejtett kamerás felvétel buktatta le – videó

Költözés

Horváth Éváéknak el kellett hagyniuk álomotthonukat: Nagyon szomorú dolog történik velünk