Celeb

„Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk” – Hatalmasat csalódott csapattársaiban Jolly

Bors

2021. december 1. szerda 09:30

A TV2 kalandreality-jének, a Farm VIP-nak a harmadik kiesője Tarcsi Zoltán „Jolly” volt. Az énekes már korábban érezte, hogy neki kell távoznia a műsorból, ilyen fokú rosszindulatúságra azonban ő sem számított.

Forrás: TV2

Majd egyórás párbajozás után végül Jolly maradt alul a fiatal Fehér Hollóval szemben a Farm VIP tegnap esti adásában. Az énekes így távozni kényszerült, bent hagyva párját, Barbit a piros csapat „karmai között”. Jolly ha tehette, volna, lenne amit másként csinálna, legjobban mégis az bántja, hogy ő nem érzett szinte semmit a csapattársak rosszindulatából, áskálódásából.

– Őszintén meglepett, hogy a Farmgyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig méginkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kis interjúkban miket mondanak rólunk a többiek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét.

Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem – kezdte a Borsnak az énekes.

Jolly hatalmast csalódott a játékostársaiban, hiszen ő elmondása szerint mindig igyekezett önmagát adni és kivenni a részét a munkákból.

– Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk. A munka pedig mindig el volt végezve, azon kívül miért ne romantikázhattunk volna a munka után? – teszi fel a kérdést azóta is magának Jolly.

Kipécézték őket

A piros csapat játékosai már korábban mondogatni kezdték, hogy a társaság szerelmespárja túl sok időt tölt együtt, minden feladatot közösen végeznek.

– Két és fél éve vagyunk együtt. Minket ebbe a műsorba egy párként hívtak be és még a mézesheteinket éljük. Milyen az a pár, akik soha nem adnak egymásnak puszit? – dilemmázott a mulatós sztár.

Jolly és Barbi úgy érzik, a sárga csapat teljesen máshogy állt Póth Diához és Gyepes Gáborhoz.

– Készségesen elfogadták, hogy ők egy házaspár. A mi csapatunkban ez nem igazán működött, érvek nélkül elkezdtek kipécézni bennünket – tette hozzá Jolly.

Másik szemében a szálkát

Jolly hangsúlyozta, bár ez egy egyéni játék, egy ideig mégis csapatban kell játszani, együttes erővel kell küzdeni a győzelemért.

– Ha valaki elkövet egy hibát, azt egy csapatként kell megoldani, nem a másikban keresni mindig a rosszat. Nálunk mindenki mindenbe belekotnyeleskedett. Nem volt meg az egység – mondta szomorúan az énekes.

Ha újra kezdhetném, inkább a másik csapatot választanám! Nem volt szerencsém, így az emberekben csalódtam – zárta Jolly.

Hogy Barbi sorsa hogyan alakul a Farmon, megnézhetik hétköznap esténként a TV2-n.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

ripost.hu

Eltűntek az Aldi kasszái - a vásárlók nem értik, mi történt

kemma.hu

Teljes az útzár Sárisápon: nagy balesethez riasztották a mentőket

origo.hu

Elképesztő ütemben nőnek a kriptopénzekkel kapcsolatos álláshirdetések

nemzetisport.hu

PL: sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Chelsea

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

life.hu

Sebestyén Balázs markáns véleményt fogalmazott meg Kulcsár Edináról: "Azt se tudja, merre van arccal előre"

origo.hu

Bánat és döbbenet a magyar kézilabda-válogatott utolsó Eb-meccsén - galéria