Életmód

Hatalmas szilveszteri bulit tart Kandász Andrea

2021. december 31. péntek 13:40

A műsorvezetőnő negyed évszázada él szerelemben a férjével. Az újévi kívánságai között az szerepel, hogy legalább ennyi hétvégén keresztül csak kettesben lehessenek.

Kandász Andi magánéletében nehéz év volt az idei, azonban, mint mindig, most is optimistán tekint a jövőbe. Az évet idén kicsit csendesebben zárják férjével, de a családja és a legközelebbi barátaik azért velük lesznek. Az újévi fogadalmak számát azonban nem aprózza el a műsorvezető. 

Fotó: Kandász Andrea/Instagram

Rengeteg terve van Kandász Andinak a jövőre nézve: férjével jubilálnak, két rendszeres új hobbival is tervez valamint csodálatos alakját is szeretné megőrizni, amit 23 kilós fogyásával ért el. 

„Jövőre leszünk 25 évesek Ferivel, az a tervünk, hogy 25 hétvégén nem dolgozunk majd, helyette kirándulunk, bringázunk. Az elmúlt 25 évben végig dolgoztuk a hétvégéket is, nagyon szeretnénk ezen változtatni. Ezen kívül szeretnék visszatérni az énekléshez, Pál Tomi gyakorol velem, valamint Keleti Andihoz kedd esténként zumbázni, táncolni járok majd.

25 éve szeretik egymást a férjével  Fotó: Kandász Andrea/Instagram 

Andinak nagyon sokat köszönhetek, hiszen ő mutatta meg azt palesztin népgyógyászatból ismert gyógynövénykomplexet, ami segítette a fogyásomat már több mint egy éve , és sikerült is az alakomat megtartani. Olyan jól érzem magam így a bőrömben, hogy minden nap megfogadom, megtartom a súlyom” - magyarázta Andi, aki nőtársait is arra buzdítja, hogy fogadjanak meg fontos dolgokat! 

Fotó: Kandász Andrea

„Fogadjuk meg azt, hogy elfogadjuk: a most és a ma, ma van, és nem tudjuk, hogy milyen lesz a holnap, vagy lesz-e még holnap?! Figyeljünk magunkra, arra fókuszáljunk, amit szeretünk. Azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy megengedjük magunknak, hogy kimutassuk az érzéseinket a társainknak, a barátainknak, hogy kimondjuk, akár napi többször is azt, hogy szeretlek. Ha rossz gondolatunk van, azokat cseréljük jóra, és ne fukarkodjunk az érzéseinkkel. Legyünk minden napért hálásak” - mondta a műsorvezető, aki évtizedek óta nagy mulatsággal szokta zárni az évet.

Fotó: Kandász Andrea/Instagram

 „A hatalmas ünneplés idén elmarad. Járványmentes időkben a Szilveszter nálunk nem egy sima buli, hanem olyan, mint egy lakodalom. Mivel nagyon nagy a baráti körünk, úgy 60-80 ember jön össze valamelyikünknél, és már délután kezdünk. Sütünk, főzünk, mindig fergeteges hangulat alakul ki. Másnap, amikor mindenki magához tér, eljönnek palacsintapartizni, ilyenkor legalább 100 palacsintával és 100 sajtos muffinnal készülök” - árulta el Kandi.

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

hirtv.hu

Vezércikk: Májusig nem lesz újabb jogállamisági „forduló”

kemma.hu

Kokaint, amfetamint és füvet is „szállított” az ételfutár Tatán és Tatabányán

origo.hu

Most már tényleg jön a Steam Deck

nemzetisport.hu

Légiósok: Szalai Attiláért a piaci hajrában befuthat a Newcastle ajánlata – sajtóhír

origo.hu

Idén is elindult a pénzügyi tudatosság fejlesztésének egyik sikeres programja

mandiner.hu

Bajkai István helyett Kovács Balázs Norbert indul Erzsébetváros/Terézvárosban

borsonline.hu

Döbbenetes állítás: Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

borsonline.hu

Mindent elleptek a rendőrök, meghalt egy 18 hónapos kisfiú

origo.hu

Megszólalt a Nagy Ő: elmondta, valójában mi volt közte és a győztes lány között