Botrány

Bocsánatkérést követelnek az Omega-rajongók Gáspár Lacitól

Bors

Létrehozva: 2021.12.15.

Módosítva: 2021.12.16.

Felrobbantotta a netet Gáspár Laci, rázúdult a népharag az énekes-mentorra: „erre nem tudok széket adni”.

Forrás: RTL Klub

Valósággal forr az internet Gáspár Laci posztjai alatt, az énekes védeni próbálja magát a támadásokkal szemben.

Mint azt a Bors is megírta, szombaton este az X-faktor élő műsorában hatalmasat hibázott az énekes-mentor. Kóbor Jánosra emlékeztek a műsorban, és Gáspár a Gyöngyhajú lány helyett egyszer „zöldhajú lányt” énekelt.

Gáspár Laci az előadás után elárulta, hogy nagyon zavarban volt és izgult, emiatt hibázhatott, de a műsorvezető, Miller Dávid megnyugtatta, hogy nincs ezzel semmi baj, hiszen remekül énekelt. A videó egyébként az RTL Klub oldalán sem található meg, ahogyan valószínűleg nagy erőkkel próbálják eltüntetni a legnagyobb videómegosztóról is. Ám az internet sosem felejt.

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

A baki után puskaporossá vált a levegő, és Gáspár elsőként az Instagram-oldalán reagált a helyzetre: egy bibliai idézetet osztott meg, ami a bukásról, majd az azt követő talpra állásról szól.

"Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom!" – olvasható a bejegyzésben, amit zöld háttérrel posztolt.

A legtöbben azt vágják a mentor fejéhez, hogy nem kért bocsánatot az elrontott éneklés miatt, és mindeközben nem tartják fair-nek azt sem, hogy a mentor korábban felháborodva küldött el hasonló bakik miatt tehetségkutatós versenyzőket.

Mivel továbbra sem nyugodtak a kedélyek, az énekes hétfőn este egy videóval jelentkezett. Ebben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekli.

Bár nem Gáspár Laci az első, aki hasonló hibát vétett, Király Linda például bocsánatot kért a Himnuszban vétett szöveg-hiba után.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek