Celeb

"Azt mondta, én hülye vagyok" - Hódi Pamelába keményen beleszállt Berki Mazsi

Bors

2021. december 6. hétfő 12:13

Hódi Pamela elárulta, nem felhőtlen a viszonya Mazsival.

2017 szeptemberében derült ki, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Azóta már mindketten más mellett találták meg a boldogságukat. Pamela 2018-ban jött össze Tóth Bencével, akivel rövid ideig szakítottak ugyan, de végül 2020 őszén összeházasodtak, idén pedig közös kislányuk is megszületett.

Berki Krisztián 2018-ban szeretett bele Berki Mazsiba, akit még abban az évben feleségül vett Magyarországon, majd napra pontosan az első évfordulójukon a Maldív-szigeteki nászútjukon is kimondták a boldogító igent. Első közös gyermekük, Emma 2021 novemberében jött a világra.

Hódi Pamela és Berki Krisztián között nyolcéves lányuk, Berki Natasa Zselyke az örök kapocs. A szülők a mai napig járnak a bíróságra a gyermek felügyeleti joga miatt. Hódi Pamela vasárnap este Hajdú Péter Frizbi című műsorában árulta el, volt párjával nehezen tudnak dűlőre jutni.

Arról is beszélt, hogy nem csak Berki Krisztiánnal van nézeteltérése, feleségével, Berki Mazsival is összekülönböztek a múltban. A szőke szépség hiába kérte, hogy ne osszon meg annyi fotót Natiról az Instagramon, Berki Mazsi nem tett eleget a kérésének.

- Közel négy éve van az életünkben. Az elején még engedtem neki, hogy posztoljon Natiról, aztán szóvá tettem neki, hogy ez túl sok, vegyen vissza, és tiltsa le a kommenteket. Erre az volt a válasza, hogy én hülye vagyok. Ezután utasítottam, hogy akkor fejezze be a gyerekem a posztolását - magyarázta a Life TV adásában.Hódi Pamela egyébként a saját Instagram-oldalán szinte alig mutatja meg a lányát, ha nagy ritkán feltölt róla egy-egy képet, akkor azt is az arca kitakarásával teszi.

- Amit egészen egyszerűen nem tudok elviselni, hogy mindig rá tud tenni egy lapáttal. Pontosan tudja, hogy a hideg ráz engem attól, hogy odaírja a posztjaihoz: mostohaanya, nevelőanya, stepmother, bónuszmami - a legutóbbi. Nincs azzal baj, hogy szereti a lányomat. A legboldogabb édesanya vagyok a Földön, hogy a gyermekem édesapjának az új párja szereti a gyerekemet, és a gyerekem is őt, de tudjuk önzetlenül is szeretni ezt a gyereket, mert Bence például úgy gondoskodik Natiról, hogy azt nem teszi ki sehova.

(via)

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

ripost.hu

Őrületet okozott, meztelenül állt az ablakban az ismert kosaras lány

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

kisalfold.hu

Gyertyagyújtást tartottak Csollány Szilveszter soproni otthonánál - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

origo.hu

EMMI: Törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk