Celeb

Várkonyi Andrea nem is lehetne ennél boldogabb

Bors

2021. november 5. péntek 08:30

Még fel sem került a könyvesboltok polcaira Várkonyi Andrea új könyve, de máris az előjegyzési listák élén áll. Ez is azt mutatja, hogy hatalmas igény van azokra a tanácsokra, amelyek az elvált nőket segíthetik egy olyan élethelyzetben, ahol eluralkodik rajtuk a bizonytalanság és a kilátástalanság érzése.

Forrás: Bors

A műsorvezető könyve iránti hatalmas érdeklődés részben annak köszönhető, több alkalommal is bizonyította a hozzáértését és a szakértelmét. Ráadásul nemrégiben a saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire nehéz volt az újrakezdés, egy olyan élethelyzetben, amikor úgy érezte, minden összeomlott körülötte. Éppen ezért örömmel tett eleget a kiadó kérésének, amikor megkeresték őt a könyv ötletével.

- Tavaly keresett meg a kiadó az elképzeléssel. Ismerve a műsoromat és a gondolkodásmódomat, úgy gondolták, pszichológusként sokaknak tudnék segíteni- kezdte a Hot!-nak Andrea, aki mindössze egy év leforgása alatt elkészült az És ezt lehet? című 300 oldalas könyvével. 

Több embernek segíthet

A könyvét leginkább a Micsoda Nők! című műsorához hasonlítaná, amelyben érzékeny témákat boncolgattak, mint amilyen az anyaság, a válás és a szerelem. Jó ötletnek tartotta mindezt írásos formában is elérhetővé tenni, hiszen így több emberhez juthat el a fontos üzenet.

- Azt is mondhatom, hogy ez a műsorom írott, nyomtatott formában, csak szakmaibb megközelítéssel - fejtette ki Andrea, s elárulta, a múltbéli emlékeit is felidézi a könyvében

- Sok élethelyzeten vagyok túl, gyermekkoromtól kezdve számos családi nehézségen is, így egy-egy témánál a saját életemből merítek példákat, hogy az adott hullámvölgyben mi segített nekem. Nem biztos, hogy a megoldás univerzális, de remélem, hogy mindenki át tudja fordítani a saját életére - magyarázta a csinos műsorvezető.

Lemondott a szerelemről

Várkonyi Andrea hitelességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a két évvel ezelőtti válása után újra felépítette az életét. Rátalált a szerelem, s néhány héttel ezelőtt élete egyik legboldogabb napján a kedvese, Lőrinc oltár elé vezette. 

- Korábban azt gondoltam, hogy én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. Amikor viszont megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált. Nagyon jó, hogy egymásra találtunk!- tette hozzá boldogan.  – Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség, mi abszolút társként tekintünk egymásra – nyilatkozta Andrea a hot! magazin legfrissebb számában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Halálos baleset, sóderszállító kocsi gurult a vezetőjére Dunavarsánynál

borsonline.hu

Három fiatal halt meg egy horror balesetben Fejér megyében

borsonline.hu

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért

mandiner.hu

Nem maradunk adósok, nem lehet minket megfélemlíteni – Orosz külügyminiszter-helyettes a NATO bővítésről

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

mandiner.hu

Oroszország megtorlással fenyegeti Norvégiát

borsonline.hu

Egy árva poszt miatt esett egymásnak az egykori sztárpár

travelo.hu

Ilyen lehet majd a felhők felett közlekedő luxus szálloda, ami soha nem szállna le

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Ezúttal egy másfél éves fiú vesztette életét úgy, mint a buszban hagyott kislány Tomajmonostorán

borsonline.hu

Most kaptuk a megrázó hírt: egy 16 éves lány elmerült a visegrádi kompnál, nagy erőkkel keresik

borsonline.hu

Ők a legjobbak: 3 csillagjegy, akik megszépítik az életet

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért