Celeb

Sürgősen albérletet keres Ganxsta Zolee! Vajon ismét anyagi gondokkal küzd?

Bors

Létrehozva: 2021.11.19.

Fontos kéréssel fordult ismerőseihez az interneten Ganxsta Zolee. A rapper albérletet keres! De miért akar egy lakásba költözni, amikor van egy saját háza?

Mi történhetett? Mi lett a csúcshegyi házával? Utcára került Ganxsta Zolee? Csak néhány kérdés, ami felmerült a rapper rajongóiban, miután elolvasták a kedvencük internetes segítségkérését. Zana Zoltán ugyanis szerdán este komoly kéréssel fordult ismerőseihez, barátaihoz és a követőihez is. A Facebook-oldalán írta meg, hogy sürgősen ideiglenes albérletet keres a lányával és imádott négylábújával.

„Hölgyek, urak, Döggerek és Kartelisták. Egy szokatlanul komoly kéréssel fordulok hozzátok! Az a nagy helyzet, hogy ideiglenes albérletet keresünk a lányommal és a drága kiskutyánkkal, méghozzá a lehető leggyorsabban! Az ideális pecó bútorozott, Budapest 3. kerületében, Ürömön vagy Pilisborosjenőn található, és kertkapcsolattal is rendelkezik” – írta meg Ganxsta, aki e-mailben várja az ajánlatokat, és azt ígérte, személyesen keresi fel azokat, akik számukra megfelelő ingatlant küldenek.

Zolee egy saját, kertes csúcshegyi házban élt. Nem csoda, hogy sokan értetlenül állnak a tény előtt, hogy albérletet keres. „Mi van a házzal?” – érdeklődött az egyik haverja, de választ azóta sem kapott rá.

Nos, a jelek szerint nincs könnyű helyzetben a rapper, aki néhány hete szintén a közösségi oldalán írta meg, hogy komolyan aggódik a jövő miatt.

”Kimaradt két koncertidény, úgyhogy hatalmas elánnal vágtunk neki az őszi klubozásnak. Tudjuk jól, hogy országos szinten sokkal kevesebben járnak most klubkoncertekre a retkes vírus miatt, és ahogy látjuk, megint nem javul a helyzet, ki tudja, mi a f*sz lesz 1 vagy 2 hónap múlva”

Amikor berobbant a koronavírus, a zenekara rengeteg fellépéstől és pénztől esett el. A megélhetésük biztosításához létrehoztak egy zárt csoportot a Facebookon, ahová a körülbelül 2500 forintos beugró kifizetése után exkluzív tartalmak várták a leghűségesebb rajongóikat.

Ganxsta több mint tíz évvel ezelőtt 40 millió forintos devizahitelt vett fel. Még 2011-ben beszélt a arról, hogy eléggé kedvezőtlenné vált svájci frank alapú hitele, és hogy törleszteni tudja, olyan felkérésekre is rá kellett bólintania, amit más körülmények között biztosan visszautasított volna. Ezért láthatjuk rendszeresen mindenféle tévéműsorban, amik a legkevésbé sem illenek bele a rossz fiú imázsába. Az önéletrajzi könyvében pedig elárulta, hogy a Kartel után járó jogdíjaknál valamit elbaltázott, ezért onnan csak filléreket kap. Illetve azt is sokat hangoztatta korábban, hogy karrierje első évtizedeiben több lakás és autó árát elbulizta. Ezek az összegek viszont nagyon jól jönnének a törlesztésnél…

A hiteltartozás legnagyobb kárvallottja mégsem ő, hanem az édesapja volt, akinek a lakására volt terhelve az összeg, és végül el is vesztette az ingatlanját.

– Szükséges velejárója annak, hogy eltartsam a családom. Megmondom őszintén, hogy a nyakamba vettem olyan terheket, amilyeneket nem kellett volna, és itt most nem a feleségemre és a gyerekemre gondoltam, hanem a svájci frank alapú kölcsönre például. Olyan dolgokat is be kell vállalnom, amiket nem feltétlenül tartok szerencsésnek, de sajnos szükséges – nyilatkozta 10 éve a rapper.

Vajon ismét anyagi gondokkal küzd? Természetesen hívtuk Zolee-t, ám lapzártánkig ki volt kapcsolva a telefonja.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714016712
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714016712
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714016712
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után