Celeb

Megtörte a csendet Fekete Dávid felesége: Új szerelméről beszélt

Bors

Létrehozva: 2021.11.10.

Rátalált a boldogság Fekete Dávid feleségére, Reginára.

Forrás: Kisalföld

A közel 100 millió forintos csalással és sikkasztással vádolt énekes letartóztatását nemrég két hónappal meghosszabbították, ha beigazolódik a bűnössége, akár 15 év börtönt is kaphat. Az egykori megasztáros felesége, Regina már beadta a válókeresetet, most pedig új szerelméről mesélt a reflektoronline-nak.

Először csak a privát közösségi oldalain volt látható Regina szerelme Márk, most azonban a pár úgy döntött, hogy nem titkolózik tovább és a nyilvánosság előtt is vállalják szerelmüket – írja a portál.

– Az az igazság, hogy Dávid már tavaly Karácsony előtt elhagyott bennünket. Közel egy év elteltével ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra – kezdte Regina, aki további részleteket is elárult új szerelmével kapcsolatban.

Néhány hónapja tart már a kapcsolatom Márkkal és nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, hogy a múltat annak ellenére is sikerült lezárnom magamban, hogy Dáviddal még sajnos vannak közös fonalak.

– Ezeket el kell majd vágnunk, de nyilván ő mindig a gyermekeim apja marad. A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk. 

– Bevallom az elején nehezebbre számítottam, de a párom fantasztikus ember és imádja a gyermekeimet pont úgy, mintha a sajátja lenne mindhárom. A boldogságunkat nem akartuk idő előtt nyilvánosságra hozni, hiszen sajnos így is nagyon sok rosszindulattal kell szembenéznem. Úgy gondoltuk azonban, hogy eljutottunk arra a szintre mi ketten, hogy ki merjük jelenteni, ez szerelem! – mondta boldogan Regina, aki a jövőbeni terveikről is beszélt.

Természetesen amint lehetséges össze szeretnénk költözni, mitöbb merészebb álmaink is vannak, de csak szépen lassan, mindent a maga idejében váltunk valóra. Az életemben nemrég zárult le egy korszak, amiből sokat tanultam és ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodva fel vagyok készülve az új dolgokra, most már tovább tudok lépni. Tudom, hogy Márk a legjobb apja lesz mindhárom gyermekemnek!

– mondta Regina, aki ebből a szerelemből rengeteg erőt is merít. – A válást remélhetőleg év elején kimondják. Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most…

Regina ugyan kivételt tett a portállal, de a továbbiakban nem nyilatkozik egyetlen nyilvános fórumon sem párkapcsolatáról. 

– Tudom, hogy ez a történet érdekli az embereket, de a párom teljesen elhatárolódik a nyilvános szereplésektől, így a továbbiakban a magánéletünk minden apró részlete csak a miénk lesz, ebből is adódóan ez az első és az utolsó nyilatkozat a kapcsolatommal kapcsolatban. Kérem ezt szíveskedjenek tiszteletben tartani. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711716014
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078857_auto_resized.jpg
life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092242_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082095_auto_resized.jpg
ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091237_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711716014
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059938_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711716014
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról