Celeb

Megtudtuk, hol őrzik Komár László titkos kazettáit

Bors

2021. november 8. hétfő 04:00

A kilenc évvel ezelőtt elhunyt énekes három kazettát hagyott lányára, melyeket kizárólag 18. születésnapján hallgathat meg. A Bors rátalált a különös örökségre.

Forrás: MTI

Halála után is tartogat meglepetéseket Komár László.

A 67 éves korában, 2012-ben elhunyt énekes a felesége karjaiban hunyta le örökre a szemét, miután hosszú betegség után legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór.

Halálának évében tudta, hogy mi vár rá, ezért még időben elkészített három darab, egyenként 80 perces felvételt, amit lányának, Karolinának címzett. Kikötötte, hogy a magnókazettákat csak 18 éves korában kaphatja meg. Arról is gondoskodott, hogy az adathordozók ne kerüljenek rossz kezekbe. Az egyik legjobb barátjához, egyetlen lányának keresztapjához, Stark Ferenchez fordult segítségért. A Bors nála, budapesti otthonában talált rá a titkos üzenetekre.

"Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig. Így tehát 2022. október 15-ig őrzöm és nem adom oda azokat senkinek" – mondta lapunknak Ferenc, akinek Komárral való barátsága 1985-ben kezdődött. Ekkor, Stark előző zenekara, a Color együttes megszűnése után kérte fel Komár, hogy nála zongorázzon. 27 évig, egészen a haláláig együtt zenéltek.

Csak a kazettákat kapja Karolina

Azt is megtudtuk a zenészbaráttól, hogy a titokzatos kazettákon kívül mást nemigen hagyott lányára, holott tudni lehet, hogy halálos ágyán is csak az ő hangja tudta sokszor életben tartani a hosszú betegségben.

"Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a mikro-kazettákat, és még egy diktafont is mellékelt hozzá, amivel meghallgathatja majd Karolina a felvételeket" – folytatta Ferenc a történetet. Még viccelődött is a keresztapa, hogy reméli, Laci nem hagyta a diktafonban az elemeket, mert akkor kifolyhat belőlük a tartalmuk.

Marakodtak rajta a feleségek

A Bors azt is megtudta Komár László barátjától, hogy az exfeleségek anno pereskedtek a hagyatékon és ilyen-olyan módszerekkel mindannyian megpróbálták kiszedni Ferencből az igazságot a kazetták hollétéről, de ő mindvégig tartotta magát a barátjának adott szóhoz. Sőt, elmesélte, hogy egykori Komár szinte csak benne bízott, ezért is kerülhettek hozzá a hanghordozók. 

Ezt rád bízom, egyik nőnek se add oda

– mondta határozottan Komár halála előtt másfél hónappal, amikor az adathordozókat átadta barátjának.

Titkos hanganyag

Természetesen mindenki kíváncsi, mit rejtenek a hangüzenetek, de maga Ferenc is csak annyit tud, amennyit a sztár halála előtt elmondott neki róluk.

"Nagyon titokzatos volt, nem árulta el pontosan. De azért sejtéseim vannak: szerintem Karolina örökségét hordozzák" – mesélte a zenészbarát lapunknak, és hozzátette, hogy minden ki fog derülni egy éven belül, addig viszont maradnak a találgatások.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy hűtőt is elláthat energiával az Anker hordozható energiaállomása

borsonline.hu

Három fiatal halt meg egy horror balesetben Fejér megyében

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

mandiner.hu

Orbán Viktor Tusványoson mondja el véleményét az orosz-ukrán háborúról

ripost.hu

Érzéki sztriptíz, teljesen meztelenre vetkőzött a teraszon a bomba testű üzletasszony

hirtv.hu

Már magánnyomozóval is beszéltek a Kispestről eltűnt fiú szülei

borsonline.hu

Egy árva poszt miatt esett egymásnak az egykori sztárpár

travelo.hu

Tesztelték! Ezeken a horvát strandokon a legtisztább a tenger

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

borsonline.hu

Ők a legjobbak: 3 csillagjegy, akik megszépítik az életet

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért