Celeb

Nagy az izgalom, bármelyik pillanatban kétszeres nagypapa lehet Nyári Károly

SM

2021. november 9. kedd 12:00

Két és fél évvel ezelőtt született meg Nyári Károly első unokája. Edit lánya immár a második babájával várandós, aki bármelyik pillanatban megérkezhet. A zongoraművész reméli, hogy másik két gyermeke, Aliz és Karcsi is majd, ha családot alapítottak, sok szép unokával ajándékozza meg.

Forrás: Kaszás Bence

Nagy az izgalom Nyári Károly családjában, hiszen a művész bármelyik pillanatban kétszeres nagypapa lesz.

Kitörő örömmel fogadtam, amikor Edit lányom elárulta, hogy hamarosan bővül a család. Most hatalmas az izgalom a családban, nagyon várjuk a kisbaba megszületését, ha minden igaz, ma, kedden érkezik meg – kezdte a Borsnak a művész.

Az, hogy milyen nemű babát hord Edit a szíve alatt, mindenki számára nagy meglepetés lesz, mivel a szülők úgy döntöttek, hogy a második baba érkezésénél sem szeretnék tudni előre, hogy kisfiú vagy kislány születik. Az azonban biztos, hogy Nyári Károly már rutinos nagypapának számít.

Kálmánkával is rendkívül szoros a kapcsolatunk. Imád nálunk lenni, mi pedig óriási szeretettel vesszük körbe. Mindig mondogatták nekem, hogy egy unoka teljesen más érzéseket vált ki az emberből, mint a saját gyermeke, és ahogy ezt most volt alkalmam megtapasztalni, be kell látnom, tényleg így van. Boldogsággal tölt el, ha gondoskodhatunk róla, és ő ezt rengeteg szeretettel hálálja meg. Számomra a család volt mindig az elsődleges, hiszen ahhoz, hogy az ember a munkájában is száz százalékot tudjon nyújtani, a kiegyensúlyozott háttér a legfontosabb – mesélte.

A zongoraművész reméli, hogy idővel gyermekeinek köszönhetően a családban sok-sok unoka szaladgál majd.

Nagy családra vágyom, persze ebbe nem szólhat bele a szülő. Bízom benne, hogy sok időt tölthetek majd az unokákkal, jó lesz látni a közöttük lévő szeretetet, megértést, és biztos vagyok benne, hogy szoros lesz a kapcsolatunk – mondta érdeklődésünkre.

A koronavírus-járvány miatt Nyári Károly is kényszerpihenőre szorult, ám ez idő alatt is a zene töltötte ki a mindennapjait. Az alkotás ideje volt ez az időszak, hiszen számos új zenei ötletét valósította meg saját stúdiójában.

Mindig mindenben a pozitívumot keresem, így a pandémia idején megpróbáltunk még több időt a családdal együtt eltölteni, valamint a későbbi tervezett koncertek szervezésére fordítani. Májustól azonban igyekszünk bepótolni minden addig elmaradt koncertet. Most is gőzerővel dolgozunk, készülünk a december 25-ei 15. jubileumi Budapesti Karácsonyi Koncertemre, amely ebben az évben a RaM Színházban kerül megrendezésre. Addig még számos fellépés vár ránk, emellett készülök az új lemezemre. Rengeteg az elfoglaltságom, nincs egy percnyi idő sem az unatkozásra. A munkában, a koncertekben tudunk kiteljesedni, de természetesen a legnagyobb érték a család, azon belül most Edit lányom a legfontosabb, aki hamarosan életet ad második gyermekének. Egy új élet jön a családba, akit mi a legnagyobb szeretettel várunk – mondta Nyári Károly.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási hátrányból jött vissza, de kiesett a férfi vízilabda-válogatott

vg.hu

Törölte a Wizz Air a járatukat, ezer euró ráfizetéssel jutott haza egy magyar házaspár

hirtv.hu

Aszódi kettős gyilkosság: Kiderült, hatalmasat hibáztak a rendőrök

ripost.hu

Horror a magyar sertéstelepen: Sokkot kaptak a Nébih munkatársai – Videó

hirtv.hu

A kórházban esett egymásnak a kéjenc nő és párja, a zsaruk vetettek végett a légyottnak

mandiner.hu

Itt támadhatja meg Putyin a NATO-t, ha kitör a világháború

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 30.: az Ikreknek lépnie kell, a Halak figyeljen a belső hangra

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

borsonline.hu

Lefotózták, az erkélyen villant ki a barna hajú szépség szeméremdombja - fotó

borsonline.hu

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért

További cikkek

Szerelem

Shane Tusupra máris rátalált a szerelem? Szépségkirálynővel kapták lencsevégre

Gyász

Megdöbbentő körülmények közt halt meg Palik László orvos édesanyja