Celeb

Videóban üzent a magyaroknak Chuck Norris

Bors

2021. november 17. szerda 09:30

Feleségével az oldalán vett fel videóüzenetet a magyaroknak Chuck Norris. A 81 éves akciósztár évek óta támogatója a Baptista Szeretetszolgálatnak, most a cipősdoboz akciójukat népszerűsíti.

Forrás: © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Az idén 25. jubileumát ünneplő Bapitista Szeretetszolgálat híre külföldre is eljutott. Chuck Norris - aki maga is baptista - három éve került kapcsolatba a hazai intézménnyel, amikor is a meghívásukra Magyarországra érkezett. A világsztár azóta is támogatja a szeretetszolgálatot.

2018-ban azért látogatott hazánkba, mert a Cipősdoboz Akció 15 éves születésnapját ünnepelte. Idén sajnos nem volt lehetőség rá, hogy Chuck Norris Magyarországra utazhasson, azonban feleségével egy videóban köszöntötték a születésnapos szervezetet.

A magyaroknak szánt üzenetben boldog évfordulót kívánt, valamint arra is buzdította az embereket, hogy vegyenek részt a cipősdoboz akcióban, ezzel segítve a rászorulókat.

– Budapesti látogatásunk óta büszkén támogatjuk az országos Cipősdoboz Akciót. Idén van a Baptista Szeretetszolgálat 25. évfordulója. Ünnepeljünk együtt azzal, hogy cipősdoboz ajándékot csomagolunk a nehéz sorsú gyerekeknek! – buzdított az akciósztár.

A Baptista Szeretetszolgálat hálás azért, hogy a híres színész felfigyelt a munkájukra és szívügyévé vált a támogatás. Norris ezzel egyébként nincs egyedül, hiszen számos hazai híresség, például Gájer Bálint, Mező Misi és Dobó Kata is dolgozik a cipősdoboz akció sikerességéért.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet