Celeb

Olyat láttam, amit nem kellett volna – öccse tragikus halála miatt évekig nem aludt Caramel - videó

Bors

Létrehozva: 2021.11.23.

Megrázó őszinteséggel mesélt öccse tragédiájáról Caramel.

Hétévesen, autóbalesezben halt meg Caramel össze, amikor az énekes 14 éves volt. Mindenki sétetlenül szállt ki az autóból, csak a testvére nem. A Megasztár egykori győztese erről Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt.

Akkor még nem fogtam fel annyira ezt a dolgot, viszont amikor elkezdtem felnőtté válni, 18-19 éves koromban jöttek az első apai ösztöneim, vagy nem is tudom, hogy mondjam… Akkor kezdtem el érezni, valami egészen mást a gyerekekkel kapcsolatban. Akkor kezdtem el megélni az öcsém halálát – mesélte Caramel, aki ebben az időben kezdte el felfogni, mi történt. Egyszer csak minden gyermekben az öccsét kezdte el látni.

Nem volt időnk arra, hogy jó testvérek legyünk. Hét éves volt, amikor meghalt, én 14. Nem volt bennem az az ösztön, hogy én atyáskodjak felette, nem volt annyira könnyű gyerekkorunk – mondta.

Az öccse halála után nem sokkal édesanyja és mostohaapja elváltak, ebben a tragédia is szerepet játszott, amit a szülők nem tudták feldolgozni. Caramel is összeomlott, igaz csak évekkel később, amikor már megértette a gyászt.

Depresszióba zuhantam vagy három évre, sírógörcseim voltak, nem aludtam évekig. Rémálmaim voltak. Konkrétan a balesetnél nem voltam ott, de percek múlva igen… Negyedórán belül ott voltam, mert ez elég közel történt az otthonunkhoz. Ők jöttek haza az iskolából autóval, és ez pár száz méterre történt a házunktól. Már majdnem otthon voltak. Azt is mondhatnám, hogy túl korán odaértem – emlékezett vissza a tragédiára az énekes.

Amikor Kadarkai Endre rákédeztek, hogy látott-e olyat, amit nem kellett volna, úgy fogalmazott:

Hát, ja…

Caramel szerint egyébként öccse tragédiája is szerepet játszott abban, hogy fiatalon édesapa szeretett volna lenni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek