Celeb

Agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi

Bors

2021. november 16. kedd 04:00

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét. Lang Györgyi ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.

Forrás: BORS

A Pa-dö-dő énekesnője az otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. Egy olvasónktól jött a hír: az egyik fővárosi kórházban látták a szemmel láthatólag súlyos állapotban lévő művészt.

A gyógyíthatatlan beteg, évek óta kerekesszékbe kényszerült Lang Györgyi legjobb barátnőjét és zenésztársát, Falusi Mariannt kérdeztük, hogy mi történt pontosan.

Nem volt előjele

Az énekesnő a Borsnak elmondta: Györgyi már jobban van, azonban mindkettőjüket megrázták a hétfő hajnali események, az énekesnő ugyanis Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van.

Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív – kezdte a Borsnak Falusi Mariann s elárulta, ezután mentőt hívtak, akik egy fővárosi kórházba szállították Györgyit.

Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik – mondta lapunknak az énekesnő.

Fellélegezhetnek

Mariann szeretne megnyugtatni mindenkit, Györgyinek úgy tűnik, nem történt komolyabb baja.

Tisztán és érthetően beszél, jó kedve van, nevet és most már a kezeit is mozgatja – tette hozzá az énekesnő.

Homály fedi

Hogy mi okozhatta az agyérgörcsöt, egyelőre nem tudni. A Pa-dö-dő tagjai nemrég még együtt pihentek, néhány napja érkeztek haza Egyiptomból. Mariann azt mondja, semmi jel nem utalt arra, hogy baj lehet Györgyivel.

Kipihentük magunkat, csodálatos időnk volt. Harminc fokos volt a tenger, fürödtünk, napoztunk. Györgyi is szép barna, legalább jól mutat a hófehér kórházi ágyon – tette hozzá már viccelődve Mariann.

További cikkek

Szexi

Andrei Mangra izmos testét imádják a női rajongói – odavannak ezekért a szexi fotókért

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

metropol.hu

Előkerült az esküvői videó: Horváth Gréta és Meggyes Dávid között már akkor sem volt felhőtlen a viszony – Videó!

life.hu

Most már biztos: 18 év felett kötelező lesz felvenni a koronavírus elleni védőoltást Ausztriában, magas pénzbüntetés sújtja azt, aki nem teszi

magyarnemzet.hu

Angliában úgy hívják, „Magyar Maldini”, álma a válogatottság

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A kudarcot is emelt fővel viseljük – Gulyás István

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában