Celeb

Zimány Linda olyan férfire vágyik, akinek hatalma van

Bors

2021. október 4. hétfő 05:00

A gyönyörű modell minden vágya, hogy megállapodjon egy férfi mellett és családot alapítson. Linda a Borsnak azt is elárulta, milyen partnert tud elképzelni magának.

Már hosszú évek teltek el azóta, hogy Zimány Linda utoljára tartós kapcsolatban élt. A modell hiába randizgatott, próbálta megtalálni az igazit, de nem jött neki össze. Az előző párjával, Kedves Ferenc vállalkozóval közel hat évig voltak együtt, Lindának még a gyerekvállalás gondolata is megfordult a fejében, ezért is volt számára rossz, hogy végül semmi nem úgy alakult, ahogyan ő azt szerette volna.

Egy korábbi interjúban elmondta, szándékosan szakított vele, hogy ne pazarolja tovább az idejét.

A most 35 éves modell azonban továbbra sem adta fel terveit, sőt határidőt is szabott magának arra, hogy anya legyen.

Hogyan képzelem el magamat három év múlva? Addigra remélem már gyermekem és boldog családi életem lesz, egy csodálatos férj oldalán. Ez a legfőbb célom – mondta mosolyogva a Borsnak Zimány Linda, aki arról is beszélt, hogy milyen lenne számára az ideális partner. Érdekes példát hozott fel az elképzeléséről, így rendesen fel kell kötnie a gatyáját annak, aki a versenyre szeretne kelni a kegyeiért.

Szerintem Daniel Craig az ideális férfi. Mivel ő foglalt, egy hozzá hasonló sármos pasival is beérném. Az sem baj, ha kicsit idősebb! Nekem nagyon vonzó, ha valakinek hatalma van és fel lehet rá nézni. Persze az is fontos, hogy elegáns és igazi úriember – tette hozzá a modell-műsorvezető, aki az elmúlt években jogi tanulmányokat is folytat. Három éves tervében így az is szerepel, hogy végre beindítsa saját jogi praxisát.


Nagyon remélem, hogy jövőre be tudom fejezni a szakvizsgáimat. Még kettő van hátra: az egyiket januárban, a másikat valamikor az év folyamán szeretném letenni. Ez szükséges ahhoz, hogy teljes értékű ügyvéd legyek – árulta el a Borsnak Zimány Linda, aki amikor nem a villanó vakuk előtt pózol, most is egy ügyvédi irodában segédkezik. Ügyvédjelöltként dolgozik egy budapesti szaktekintély mellett.

Szeretem ezt csinálni, nagyon izgalmas számomra a jog. Mint minden munkának, persze ennek is van olyan része, amit annyira nem szeretek. A sok papírmunka nélkül viszont vígan meglennék, de tudtam, hogy mit vállaltam, ez is a munkával jár, ezért nem akarok panaszkodni – tette hozzá az egykor Britney Spears hasonmásaként ismertté vált modell. Ki tudja, talán majd pont ügyvédi karrierje hozza meg neki azt a férfit, aki mellett anyává válhat.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

metropol.hu

„Helyreigazítás: Gyurcsány Ferencről valótlanságot híreszteltünk”

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

hirtv.hu

A határvédők életére törnek az embercsempészek

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

nemzetisport.hu

NFL: őrült hajrá! Így bukta el a fordítás lehetőségét a Cowboys – videó

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó