Celeb

Vajna Timi édesanya szeretne lenni, újra megműtötték

Bors

2021. október 2. szombat 09:00

A modell másodszor feküdt kés alá annak érdekében, hogy gyermeke szülessen. Most épp Budapesten kezelik.

Forrás: Bors Archív

Egy év távollét után, pár nappal ezelőtt landolt a fővárosban Vajna Tímea gépe, Andy Vajna özvegye egy rövid ideig a szülőföldjén marad. Timi - mint az Instagram posztjaiból kiderül - nem csak családlátogatáson van itt, hanem egy fontos ügyet is szeretne elintézni. A testének minden porcikáját felkészíteni arra, hogy végre babája születhessen. A híresség pénteken reggel egy budapesti magánklinikáról jelentkezett be, ahova a kedvese is elkísérte.

Mint arról a lapok a korábbiakban beszámoltak, Vajna Timit idén augusztusban jegyzete el Zoltán, akivel Los Angelesben tervezik a közös jövőt. Lesz hol lakniuk, hiszen a modell átszámítva 2,6 milliárd forintért vásárolt egy 650 négyzetméteres ultramodern ingatlant az angyalok városában, de mit ér a szép ház gyermekzaj nélkül?

Timi 38 éves, és mindenképpen szeretne édesanya lenni. Korábban sokszor mesélt arról, hogy csak úgy érezheti teljesnek életét, ha lesz egy pici ember, akiről gondoskodhat, akinek megmutathatja a világot.

Feltételezhető, hogy bár nagyon akart, spontán eddig nem sikerült teherbe esnie. Ezt a gyanút erősíti a tény, hogy Vajna Timi immár másodszor veszi igénybe az orvostudomány segítségét. Először augusztusban műtötték meg az Egyesült Államokban, akkor az endometriózisa miatt, most pedig Budapesten vonult kórházba, szintén a remélt terhességgel kapcsolatban: méhtükrözést hajtottak végre rajta egy díjnyertes meddőségi klinikán. Az altatásban végzett beavatkozás rutinnak számít és nagyban segít az orvosoknak tiszta képet alkotni a terhesség esélyeiről.

Timi bizakodó, a pénteken elvégzett vizsgálaton ott volt vele a párja, Zoltán is, aki a jelenlétével igyekszik támogatni a kedvesét.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet