Celeb

Luxusutazáson vettek részt Vajna Timi kutyái: Egy családi ház áráért repítette haza őket

Bors

2021. október 8. péntek 05:00

<p>Egy év távollét után végre magához vette a szeretett kutyáit az özvegy, aki a házi kedvencekkel együtt kezd közös jövőt Los Angelesben. A hazaút mindannyiuk számára kényelmesnek bizonyult igaz, nem is volt olcsó. </p>

Vajna Tímea közel 12 hónapja nem járt itthon, így érthető volt az öröme, amikor egy héttel ezelőtt újra magyar földön landolhatott. Az özvegy amerikai állampolgárságért folyamodott, ezért szabályai vannak, mikor és mennyi időre hagyhatja el az USA területét, ráadásul beütött a pandémia is, ezért volt kénytelen megszakítás nélkül ilyen sokáig Los Angelesben maradni. Nyilván nehéz volt távol a családjától és a szeretett kutyáitól, Rocy-tól, akit még Andy Vajnával közösen vásároltak és Musutól, aki egy mentett kutyus. 

Villába költöznek az ebek

Timi a rövid itthon tartózkodása alatt igyekezett minden folyóügyét elintézni, többek között beiktatott egy nőgyógyászati műtétet, ami a babavállaláshoz elengedhetetlen, és persze találkozott a családtagjaival is és végre magához megölelhette a szeretett kutyáit is, akik egy éve vártak arra, hogy értük jöjjön a gazdi. 

Az egykori modell számára nehéz döntés volt itthon hagyni őket, hiszen rajongásig szereti a négylábú kedvenceit, de addig, amíg nem vásárolta meg a házat, ahol élni fognak, nem volt rá lehetősége, hogy magához vegye őket. 

Mostanra minden akadály elhárult, Timi 2,1 milliárd forintért vett egy gyönyörű villát Los Angelesben, aminek nagy kertje van, itt valószínűleg álomélete lesz a kutyáknak. 

A macska is privát gépen utazott

Ha már álomélet… Timinek cicái is vannak, és ők is ültek már magánrepülőn. 

2018-ban Vajna Timi először posztolt magánrepülős fotót magáról az Instagramon, melyhez azt írta, hogy a cicáját kellett Los Angelesbe szállítani, mert nagyon beteg lett az állat. Az internet népe darabokra szedte a modellt, sokan voltak, akiket taszított ez a poszt, szerintük szimpla rongyrázásról szólt, semmi másról. Mások szerint viszont Timi mentségére szól, hogy ennyire szereti az állatait és tény, hogy ha mások is megtehetnék, ők is magánrepülővel vinnék magukkal a házi kedvencüket. Timi pedig megteheti….

14 órás luxus, puha bőrfotelek

Hogy valójában mennyibe kerül egy ilyen kiruccanás, azt nehéz forintra pontosan meghatározni, de az interneten számos olyan céget találni, ahol magán repülőt lehet bérelni. Több oldalon való kutakodás után ez az eredmény jött ki: 45 és 58 millió forint közötti összegért pattanhatunk fel Budapesten egy 9-14 személyes kisgép fedélzetére, hogy minimum két leszállással és tankolással Los Angelesben kössünk ki. A jó hír – mármint a kutyáknak – hogy itt nincsenek olyan szigorú szabályok, mint egy személyszállító repülőn, a négylábúak szabadon mozoghatnak és krémszínű bőrfotelben szundikálhatnak, a körülbelül 14 órás út alatt. 

Timi Instagram fotói alapján egyébként épségben megérkezett a csapat a Los Angeles-i otthonukba, mostantól egy fedél alatt él majd a két kutya, a két cica, Timi és a vőlegénye, Zoli. 

Ha pedig kegyes lesz hozzájuk a sors, akkor egy pici baba is csatlakozik a csapathoz. 

Kutyánként 1 millió az utazás

Ha nincs az embernek pénze magánrepülőre, a polgári járatokon is lehet házi kedvencet utaztatni. Egy szakember véleménye szerint ott viszont egészen más szabályok érvényesek: a kutyáknak vagy macskáknak a méretüknek megfelelő nagyságú kennelben kell utazniuk a csomagtérben. Az utazásuk árát a méret, a fajta és az állat kora határozza meg, de általánosságban elmondható, hogy 1 millió forint körül van a kedvencek repjegyének ára. Érdekesség, hogy a nyomott orrú kutyákat nem szívesen szállítják a légitársaságok, vagyis a legnehezebben egy Buldogot lehet külföldre reptetni.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

borsonline.hu

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

life.hu

Pokorny Lia nem bírta lelkileg Babicsek Bernát temetését: a sírba helyezést nem tudta végignézni

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

Légiósok: Németh András góllal debütált a Genkben, Novothnyék is győztek

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

life.hu

Több mint tízmillió forintot keres azzal a fiatal fiú, hogy édesapjával szerepel közös fotón

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó