Celeb

Nagy csibész Pápai Joci versenyzője

Bors

2021. október 2. szombat 13:00

A mester nagy reményeket fűz mindhárom versenyzőjéhez, így nem hagyja, hogy esetleg linkségük miatt bukják el a versenyt.

Pápai Joci, a Sztárban sztár leszek! mestere saját példájából tudja, mennyit jelent, ha az ember jó helyen van jó időben, ahogy azt is, milyen sokat számít a megítélés. Hiába volt tehetséges, sokáig küzdött, mire az ország megismerte a nevét, de a 2017-es Eurovíziós dalfesztivállal végleg letette a névjegyét és azóta sikert sikerre halmoz.

A Sztárban sztár leszek! mestereként az egyik legfontosabb küldetésének tartja, hogy versenyzői felérjék ésszel, hatalmas lehetőség kapujában állnak. A következő hetekben Venczli Zóra, Baláž Karmen és Gábor Márkó „apjaként”, ha kell, nagyon szigorú lesz. A Borsnak elmondta, elsősorban Gábor Markón tartja rajta a szemét, mert a fiú nem csak tehetséges, de nagy csibész is.

Szeretem a csibészséget egy bizonyos határig, de Márkónak is tudnia kell, hogy a következő hetekben komoly tempóra kell számítani. Hétről-hétre tökéletes produkciókat szeretnénk látni a színpadon, nem lehet megúszásra játszani. Nagyon komoly és precíz munkát várok el! Először szorgalom és tudás kell, csak utána jöhetnek a humoros dolgok és a lazaságok a színpadon – jelentette ki Pápai Joci, aki a pálya buktatóit jól ismeri, így a léleksimogatás mellett komoly szabályok mentén irányítja a csapatát.

Ez a helyzet kihozta belőlem az apát, de Márkó okos fiú, tudom, hogy nem lesz semmi gond. Előre lefektettem a szabályokat így mindennel tisztában vannak a versenyzőim. Tudják, hogy minek a mentén kell haladni. Bízom benne, hogy az eredménnyel a nézők is elégedettek lesznek vasárnap este az élő-show láttánfejezete be büszkén és céltudatosan Joci.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kivillant a mellbimbója is a csipkefelsőből Tolvai Reninek

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

nemzetisport.hu

Légiósok: Németh András góllal debütált a Genkben, Novothnyék is győztek

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

origo.hu

Ezzel a góllal nyert a magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen - videó