Celeb

Nagy csibész Pápai Joci versenyzője

Bors

Létrehozva: 2021.10.02.

A mester nagy reményeket fűz mindhárom versenyzőjéhez, így nem hagyja, hogy esetleg linkségük miatt bukják el a versenyt.

Pápai Joci, a Sztárban sztár leszek! mestere saját példájából tudja, mennyit jelent, ha az ember jó helyen van jó időben, ahogy azt is, milyen sokat számít a megítélés. Hiába volt tehetséges, sokáig küzdött, mire az ország megismerte a nevét, de a 2017-es Eurovíziós dalfesztivállal végleg letette a névjegyét és azóta sikert sikerre halmoz.

A Sztárban sztár leszek! mestereként az egyik legfontosabb küldetésének tartja, hogy versenyzői felérjék ésszel, hatalmas lehetőség kapujában állnak. A következő hetekben Venczli Zóra, Baláž Karmen és Gábor Márkó „apjaként”, ha kell, nagyon szigorú lesz. A Borsnak elmondta, elsősorban Gábor Markón tartja rajta a szemét, mert a fiú nem csak tehetséges, de nagy csibész is.

Szeretem a csibészséget egy bizonyos határig, de Márkónak is tudnia kell, hogy a következő hetekben komoly tempóra kell számítani. Hétről-hétre tökéletes produkciókat szeretnénk látni a színpadon, nem lehet megúszásra játszani. Nagyon komoly és precíz munkát várok el! Először szorgalom és tudás kell, csak utána jöhetnek a humoros dolgok és a lazaságok a színpadon – jelentette ki Pápai Joci, aki a pálya buktatóit jól ismeri, így a léleksimogatás mellett komoly szabályok mentén irányítja a csapatát.

Ez a helyzet kihozta belőlem az apát, de Márkó okos fiú, tudom, hogy nem lesz semmi gond. Előre lefektettem a szabályokat így mindennel tisztában vannak a versenyzőim. Tudják, hogy minek a mentén kell haladni. Bízom benne, hogy az eredménnyel a nézők is elégedettek lesznek vasárnap este az élő-show láttánfejezete be büszkén és céltudatosan Joci.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek