Celeb

Egy perc alatt választottak helyszínt – újabb titkokat tudtunk meg Majka esküvőjéről

Bors

2021. október 13. szerda 16:30

<p>A rapper véletlenül keveredett a Tolna megyei pincészetbe, a testvérével tértek be ebédelni. </p> <p></p>

Forrás: Majoros Hajnalka/instagram

A beszámolók szerint Majka körülnézett, és már tudta is, hogy itt fogja feleségül venni a gyermekei édesanyját, Dundikát.

Harmincéves pályám alatt nem találkoztam ilyen sajtóérdeklődéssel, szabályos hajsza folyt egy-egy fotóért, némi információért az esküvő hétvégéjén – mondta a TEOL-nak, Pölöte Norbert, a hetedhét határra szóló esküvőnek otthont adó Bodri Pincészet vendéglátó igazgatója.

A direktor elmesélése szerint Majoros két évvel ezelőtt toppant be először a portára, a testvérével érkezett ebédre. Amikor a pincérek azt kérdezték, hogy miért pont hozzájuk mentek, ez volt a válasz:

Szekszárdot említve minden barátom ezt a helyet ajánlotta.

Majka a hírek szerint nagyon gyorsan döntött arról, hogy ezen a helyen szeretné megtartani az esküvőjét, körülnézett és már kezet is rázott az igazgatóval.

– Körbevezettem az étteremben, a pincénkben és a végén konkrétan kalkulációt kért egy háromnapos rendezvényre. Kérésére rögtön kinyomtattam, a kezébe adtam az árajánlatot és a következő reggel már hívott is, hogy Hajnival megbeszélték: itt szeretnék összekötni az életüket – mesélte a direktor, aki nem tagadja, a személyzet számára is örök emlék maradt az az augusztusi nap, hiszen nem csak egy seregnyi hírességet láthattak testközelből, de azt is megtapasztalhatták, hogy milyen elképesztő sajtóérdeklődést vált ki ha egy híres ember nősülésre adja a fejét.

További cikkek

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Ez is érdekelhet