Celeb

Azért lett pornós, mert arra sem volt pénze, hogy enni adjon a gyerekének

Bors

Létrehozva: 2021.10.31.

Miután a kislánya megszületett, még annyi pénze sem volt, mint előtte. Hogy ételt tudjon tenni az asztalra, vetkőzni kezdett. Mára százmilliókat keres.

Amikor első lánya megszületett, segélyt kellett felvennie, hogy egyáltalán enni tudjanak – mára azonban a vetkőzésnek köszönhetően nem hogy anyagi gondjaik nincsenek, de gyermekei tanulmányaira is félre tudott tenni egy masszív összeget.

A harmincéves, Kaliforniában élő Karmen Karma első terhességét követően folyamatos anyagi gondokkal küszködött. Noha barátja dolgozott, a pénzből épp hogy csak kijöttek. Vagy még annyira sem. Ekkor döntött úgy, hogy ismét pornózni kezd: 21 és 25 éves kora között ugyanis már filmezett, ám megcsömörlött a pornótól.

– A pornó világának van egy olyan sötét oldala, amiről nem sokan beszélnek, vagy talán nem mindenki tapasztalja meg, mindenesetre az én életemben egy fordulópontot jelentett, amikor magam mögött hagyhattam mindezt.

Mégis vissza kellett térnie, noha szenvedett tőle – a pénzre azonban szüksége volt. Aztán jött a pandémia, a forgatások pedig abbamaradtak. Karmen szabályosan fellélegzett. Megkönnyebbült, hogy nem kell többé forgatásokra járni, azonban aggódott, hogy mi lesz most velük ezek után anyagilag. Vissza a segélyhez?

Saját főnöke lett

Végül úgy határozott, otthonról fog dolgozni a netre. Saját maga osztja be az idejét, többet lehet a családjával, ugyanakkor a pénzcsapot sem zárja el. Sőt!

Ma már évi 2 millió dollárt (több mint 600 millió forintot) keres évente – írja a Daily Star. Ráadásul öt hónappal ezelőtt megszületett második lánya is, ugyanakkor a terhessége sem nagyon akadályozta a pénzkeresésben és az online szexizésben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek