Celeb

Ikreit is elveszítheti: Felesége eltiltotta fiait Fekete Dávidtól

Bors

2021. október 20. szerda 05:00

<p>A több, mint 100 millió forintos csalással vádolt énekes felesége nem szeretné, ha a közös iker fiaik a rácsok mögött látnák az apjukat. Az asszony már beadta a válópert, melyben a gyerekelhelyezés kizárólagosságát is magának kéri.</p> <p></p>

Forrás: Bors

Jövő hétvégéig el kell dőlnie, hogy a Megasztár egykori énekese továbbra is börtönben várja a tárgyalását, vagy enyhítenek a hatóságok a kényszerintézkedése mértékén. Fekete Dávidot idén májusban vették őrizetbe, jelen állás szerint pedig november hatodikáig kell bent maradnia. A hatóságoknak a jogszabályok szerint legkésőbb öt nappal a lejárati időpont előtt kell dönteniük a hosszabbításról, vagy az enyhítésről.

A fejlemények akár reményekkel is feltölthetnék Dávidot, hiszen nincs kizárva, hogy a tárgyalás előkészületének végéig házi őrizetbe kerülhet, ami nyilvánvalóan sokkal komfortosabb lét, mint a börtönfalak közti élet. Örülnie még sincs sok mindennek, mert a májusi bent léte óta számos olyan esemény történt, ami nyilvánvalóan negatívan befolyásolja a jövőjét.

Ezek közül az egyik és talán legfontosabb, hogy a felesége, Regina beadta a válókeresetet. A papírokat lapunk értesülései szerint a börtönbe postázta az asszony jogi képviselője, ezzel is érzékeltetve, hogy Dávid iker fiainak édesanyja nem szeretne sokáig várni arra, hogy hivatalosan is elválasszák őket.

– Valószínűsítem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás – nyilatkozta a Borsnak, dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője.

– Ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné – zárta szavait az ügyvéd.

Nem látogathatják a gyerekek a börtönben 

A jogász nem említette, de nyilvánvaló, hogy az édesapa csak akkor tudja látogatni a gyerekeit, ha nincsen börtönben.

Hogy Fekete Dávidnak mikor adatik meg a szabadság, azt csak találgatni lehet. Ha bebizonyosodnak a vádak, miszerint elkövette a több, mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztást, csalást és közokirat-hamisítást, akkor akár 11 évre is hűvösre kerülhet. Akkor viszont szinte bizonyos, hogy nem látja majd felnőni a közel kétéves kicsiket, hiszen, lapunk megbízható forrásból származó információi szerint Regina nem hajlandó a börtön falain belülre vinni a fiúkat. Még akkor sem, ha a legtöbb BV intézetben a látogatótérben játékszobák is vannak, hogy az elítéltek gyerekei is komfortosan érezzék magukat a látogatáskor. Ebből viszont nem kér az énekes felesége.

Nem játszott kicsiben

Fekete Dávid egy pár évvel ezelőtt nyitott autókereskedést győrben, ami igen rövid idő alatt lett a környező megyék legjobban működő üzlete. Dávid nagy értékű autókat adott el és vett meg, egy idő után azonban gondjai támadtak a fizetéssel.Volt olyan autótulajdonos, akitől elvitte a kocsit mondván, eladja és nemsokára hozza az árát, de sosem jelentkezett a pénzzel, helyette hitegette a tulajdonosokat, hogy minden rendben lesz.Van olyan volt ügyfele, akinek a családi háza ment rá az üzletre, mert nem tudta fizetni a hiteleit.

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja

hirtv.hu

"Véreb módjára jártuk az utcákat" +VIDEÓK

kemma.hu

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

origo.hu

Minden emberben van egy "halálóra", ami előre megmutatja, mikor hal meg

nemzetisport.hu

PSG: párizsi balszerencse – Messi visszatért, Mbappé megsérült

origo.hu

Törvény kötelezi ezentúl a biztosítókat a gyorsabb kárkifizetésre - MNB Pénzügyi sarok

ripost.hu

25 évesen halt bele a Covidba Dóri: Még az újszülött babáját sem láthatta

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

life.hu

Megszólalt Kulcsár Edina: elmondta, hogy jött össze G.w.M-mel

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó