Celeb

Erőszakos apja tartotta terrorban Tóth Andit

fzs

2021. október 18. hétfő 07:00

<p>Nem szívesen emlékszik vissza 15 éves kora előtti emlékeikre Tóth Andi az otthon apjától elszenvedett sérelmek miatt. Magyarországra való költözése is részben ebből fakadt.</p>

Nem túlzás azt állítani, hogy szombat este patakokban folytak a könnyek a Dancing with the Stars stúdiójában, ahol az Emlékek éjszakáján a versenyzőknek az életüket meghatározó pillanatait kellett felidézniük a TV2 műsorában. Voltak vidám percek, megható anekdoták és ott volt Tóth Andi története, ami mindenkit sokkolt a stúdióban és valószínűleg a képernyők előtt is. Amikor rá került a sor, az énekesnő úgy kezdte a visszaemlékezést, hogy 15 éves kora előttről szinte semmire sem emlékszik.

A táncunk az édesapám és a köztem lévő kapcsolatról szól. Az édesapám mindannyiunk helyzetét megnehezítette a mindennapos viselkedésével. Mindig féltünk tőle, nem éreztük biztonságban magunkat otthon – vallott bántalmazó apjáról. Látszott, hogy nehéz volt az énekesnő számára ez a kitárulkozás, hiszen még sosem beszélt erről.

Tóth Andi az adás után a Bors újságírójának elmondta azt is, hogy miért pont most fedte fel a sötét múlt történetét.

Egyáltalán nem szerettem volna erről nyilvánosan beszélni, de amikor arról volt szó, hogy ez az este a gyerekkori emlékekről szól, akkor egyszerűen nem volt más lehetőségem, mint a kitárulkozás. Nem akartam hazudni sem a műsor szerkesztőinek, sem az embereknek. Ha emlékek kellenek, tessék, ezek az én élményeim, ezek az emlékeim. De inkább a kitárulkozás, mint az álságosság – mondta lapunknak.

Amikor Andit arról kérdeztük, hogy mit gondol, mit szól majd a családja, ha megtudják, hogy ország-világ előtt kiteregette a szennyest, így felelt:

Nem tartok a reakcióktól!

Mivel Andi őszinte volt, a történtek miatt nem is neki kell kellemetlenül éreznie magát. De hogy a család hogyan reagál a könnyfakasztó produkcióra, azt nem lehet tudni.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

hirtv.hu

Menet közben leállt egy repülő mindkét hajtóműve

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

origo.hu

Ez az a tanulmány, ami szerint a gazdasági teljesítmény összefügg a férfiasság méretével

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

nemzetisport.hu

NB II-es felkészülés: negyedik meccsét is megnyerte a Vasas