Celeb

Élő adásban pofozta fel a felesége Kinizsi Ottót

Bors

Létrehozva: 2021.10.04.

<p>A Dancing with the Stars második élő show-jának legemlékezetesebb pillanata kétségkívül az volt, amikor a szenvedélyes és fülledten erotikus tangót bemutató Kinizsi Ottó felesége, Deutsch Anita fekete ruhájában forgószélként megjelent a színpadon, és lekevert egy pofont a színész-rendezőnek. Persze aggodalomra semmi ok, ez a forgatókönyv része volt, de Ottó a műsor után a Borsnak elmondta: bizony nekik is gyakran meg kell küzdeniük a házasságukért.</p>

Kinizsi Ottó és táncpartnere, Szőke Zsuzsa egy valóságos erotikus színházat varázsoltak a TV2-n látható Dancing with the Stars színpadára. A történet szerint Ottó épp hazafelé igyekszik a feleségéhez, amikor (teljesen véletlenül) egy piros lámpás házon keresztül viszi az útja, és hiába bizonygatja telefonon az asszonynak, hogy hamarosan otthon lesz, viszonylag könnyen sikerül őt elcsábítani. Ám, mint a titkos viszonyokra általában, erre a kalandra is fény derül, a feleség egy csattanós pofonnal „díjazza” Ottó kikacsintását. Mint azt a Bors megtudta, ez a drámai végjáték Deutsch Anita fejéből pattant ki, ám a pofonról egy szót sem szólt a férjének, azt meglepetésnek szánta!

A tangó egy valóban nagyon forró, erotikus tánc, az elejétől kezdve valami hasonló volt az ötletünk. Adott egy csábítás, amibe én csak belekeveredek, pont egy bordélyon kell keresztülmennem, hát van ilyen! A történet végét viszont abszolút a feleségem, Anita találta ki, talán még nem is gondoltuk annyira komolyan, csak bedobtuk, mint ötletet – kezdte a Borsnak Kinizsi Ottó, aki az előadás végére behunyta a szemét.

– Szerettünk volna még egy kis plusz vinni a táncba, de ez egyáltalán nem volt könnyű. Amikor elkezdtünk próbálni, még tök béna volt, aztán mondta a partnerem, Zsuzsi, hogy akkor ő is beköti a szemét. Onnantól kezdve ezeket a lépéseket csak bekötött szemmel táncoltuk végig, szerintem máshogy már nem is menne. Persze nagy fokú bizalom is kell hozzá – árulta el a színész, aki profi partnerével a harmadik helyen végzett a zsűri listáján, 37 pontot zsebelt be az ítészektől. Feleségétől pedig egy jó nagy pofont, ami még őt is váratlanul érte!

Ez abszolút meglepetésként ért, nem voltam beavatva. Anitától egyébként rengetegen megkérdezték mostanában, hogy nem féltékeny-e, nem félti-e a férjét egy bombanőtől, akivel egész nap táncol. A mi kapcsolatunk szerencsére már ott tart, hogy a féltékenység nem igazán üti fel a fejét. Sok hasonló helyzetben voltunk már, de tudjuk kezelni. Nyilván a mi életünkben is vannak buktatók, nehézségek, a mi házasságunk is küzd akadályokkal, szerencsére nem a féltékenység a probléma – vallotta be Ottó, aki 2004 óta alkot egy párt Anitával. A színész egy párkapcsolati tanácsot is adott az olvasóknak.

– Nem szabad feladni! Ha szereted a másikat és egy igazi férfi vagy, akkor vissza tudsz csúszni a küszöb alatt akkor is, ha most épp dühösek vagytok egymásra. És ami még nagyon fontos, hogy megéri visszacsúszni a küszöb alatt.

Deutsch Anita a csattanós pofon után elárulta lapunknak, hogy férjével állandóan ötletelnek, ezért nem volt nehéz kitalálni a drámai finálét.

Mi egy kreatív család vagyunk, mindig ötletelünk. A pofon meglepi volt, rajtam kívül három ember tudta, de a férjem nem tartozott ezek közé – mesélte nevetve a színésznő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166358_auto_resized.jpg
origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27585_resized.jpg?avcount=1714413011
origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173984_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Itt a teljes jegyzőkönyv, így fenyegette Magyar Péter a feleségét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27570_resized.jpg?avcount=1714413011
origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17167516_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem ok nélkül nevezik a világ legszebb akácos kertjének ezt a japán csodahelyet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173143_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyászol Vajna Timi, feketébe borultak a közösségi oldalai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714413011
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714413011
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője