Celeb

Dundika megdöbbentő vallomása: Még az esküvő napján is tartott tőle, hogy Majka nem veszi el

Bors

2021. október 31. vasárnap 04:00

Kilenc éve tartó szerelem után házasodott össze az ország egyik legismertebb párja, Majoros Hajnalka és Péter. A csillogó lagziról szóló tudósításokat százezrek olvasták, arról azonban kevesen tudnak, mi történt a zárt kapuk mögött, a boldogító igen kimondása előtti percekben.

Az esküvőt megelőző este nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy mi lesz majd másnap. Ez sokat segített abban, hogy mindketten lelazuljunk, ne feszüljünk rá – mesélte az eddig sosem hallott részleteket szombat este az ATV-n látható Jakupcsek Night című műsorban Hajni.

A volt modell ritkán hallható őszinteséggel osztotta meg a műsorvezetővel az érzéseit, még azt is kikotyogta, hogy mire gondolt a boldogító igen kimondása előtt. Dundika tudta, hogy Majka nem rajong a házasság intézményéért, szerinte az csak egy papír, ami nélkül is nagyon boldog családi életet élnek. Hajni azonban ennél többre vágyott.

– Azt feleltem neki, hogy értem, hogy fél az elköteleződéstől, hogy sok a válás de ha valakinek jó kapcsolata van, akkor a házassággal magasabb szintre tudja vinni azt a kapcsolatot.

Amikor Jakupcsek Gabriella arról kérdezte Dundikát, hogy megfordult-e a fejében, hogy Majka sarkon fordul, mielőtt az anyakönyvvezető elé lépne, így felelt:

Csak egy pillanatra aggódtam azon, hogy Peti végül megjelenik-e a ceremónián. Aztán úgy voltam vele, hogy ha menni akar, akkor menjen. Azzal már nem tudok mihez kezdeni – mondta nevetve. Majka végül nem gondolta meg magát, és hosszú évek után végre hivatalosan is összekötötte az életét a szerelmével. Az esküvőn jelen voltak a fiaik, Olivér és Marian, és tucatnyi híresség, többek között Pápai Joci, Till Attila, Holdampf Linda stylist, Curtis, Ördög Nóra és családja.


 

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A héten szavaznak Ausztriában a kötelező oltásról

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

life.hu

Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsa

magyarnemzet.hu

Berlinben még mindig nem heverték ki Dárdai Pál kirúgását

bama.hu

Dudaszótól zenghet a város: tiltakoznak a Tüke Busz sofőrei a vezérigazgatójuk kijelentései miatt

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

origo.hu

Mintegy tízezer cég választotta az év végi hajrában a kivát

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

life.hu

"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó