Celeb

Gáspár Beát két évvel a balesete után is félti a családja az utakon

SM

2021. október 16. szombat 16:00

<p>Az utóbbi hetekben igencsak felpörgött Gáspár Bea élete, rengeteget ingázik Budapest és Nógrádmegyer között. Két évvel ezelőtti balesete miatt azonban még mindig aggódnak érte családtagjai.</p>

Forrás: TV2

Régi álma teljesült Gáspár Beának. Komoly feladatot kapott, a Hal a tortán című gasztroreality háziasszonyaként láthatjuk hamarosan a képernyőn.

Imádom ezt a szerepet, nagyon élvezem az új munkát. Annyit elárulhatok, hogy a „versenyzőknek” fogok segíteni egy delikáteszben, tőlem viszik el a főzésükhöz szükséges alapanyagokat. Közben átbeszéljük a terveiket, sorra vesszük a lépéseket, és ha bármilyen kérdés felmerül bennük, feltehetik nekem, és igyekszem minél jobb tanácsokkal, tippekkel ellátni az az napi vendéglátót – kezdte a Borsnak Győzike felesége, aki mindig is vágyott egy olyan testhezálló feladatra, ami a gasztronómiához kapcsolódik. Mégis meglepődött, amikor megkapta a felkérést.

Derült égből villámcsapásként ért a felkérés, mégis gondolkodás nélkül igent mondtam rá. Régóta vágytam egy ehhez hasonló munkára, nagyon örültem neki. Ez a műsor is szorosan kapcsolódik a gasztronómiához, még ha reality formában is. Minden héten lesznek csodák és meglepetések. Bízom benne, hogy majd az emberek rájönnek, a főzés egy jó dolog. Itt a sztároknak a hétköznapi, néha esetlenebb oldalát is megismerhetik a nézők, és az is kiderül, milyenek vendéglátóként és magánemberként a szereplőink. Olyan emberi tulajdonságok is megmutatkoznak róluk, amik eddig nem. Akkor is feltalálják magukat, amikor nincs csillogás, nincs rajtuk flitter – mesélte érdeklődésünkre.

Hosszú utat járt be Bea, mire eljutott a háziasszony szereptől a nagyobb volumenű műsorokig. Győző és lányaik büszkék rá, most is vele együtt örültek.

– Akkor boldogok, ha én is az vagyok. Egyetlen dolog miatt viszont aggódnak, hiszen féltenek az utakon. Rengeteget autózom, legkésőbb fél hétkor autóba kell ülnöm, hogy időben Budapestre érjek. Hiába telt már el majdnem két év az autóbalesetem óta, még mindig bennünk él, féltenek, nehogy hasonló történjen velem – fűzte hozzá.

Az utóbbi időben nagyon besűrűsödtek a mindennapjai, a forgatások mellett rengeteg elfoglaltsága akad.

A mindmegette.hu-val készül egy nagy projekt, zsűrizni is megyek, a hétvégéim is foglaltak, és készült a harmadik könyvem. Nyomdakész állapotban van, szeretném, ha legkésőbb november elején kikerülne a boltok polcaira. Ebben is a magyaros vonalat követem, olyan receptek kerültek bele, amik az első két kötetből kimaradtak – mesélte lapunknak.

Súlyos autóbaleset

2019. november 21-én szenvedett súlyos balesetet a Gáspár család. Bea vezette az autót, Győzőn kívül lányuk, Virág is a gépjárműben utazott szüleivel. Épp Budapestről tartottak hazafelé, amikor egy suzukis nő menetiránnyal szemben, egyenesen a Bea által vezetett autónak ütközött. Ugyan totálkárosra tört autójuk, de komolyabb személyi sérülés szerencsére nem történt.

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

borsonline.hu

Álmában vallotta be szörnyű tettét - férje azonnal a rendőrségre rohant

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

borsonline.hu

Brutális balesetben elhunyt nyíregyházi anya utolsó szavai: "Szia drágám, délután jövök érted"

kemma.hu

Helyszíni fotók: rommá törtek a kocsik a tatabányai halálos balesetben

origo.hu

A magyar kultúra napján mutatják be a Látjátok feleim című filmet