Celeb

Kórházba került a Totem döntője után Varga Viktor: Beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt

Bors

2021. szeptember 20. hétfő 09:00

Bár Varga Viktor látszólag simán nyerte a mindent eldöntő kincskeresést Ekanem Bálint társaként a Totem fináléjában, a könnyűnek tűnő fölényes győzelem mögött drámai titok húzódott. Az énekes - bár ekkor még nem tudta - már Lyme-kórral küzdött, a műsor után pedig egy hónapra kórházba is került.

Hihetetlen akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot Varga Viktor a Totem döntőjében! A Bors megtudta, a Farkasok csapatát erősítő versenyző a fináléra megfertőződött a kullancsok által terjesztett Lyme-kórral, és a végső kincskeresés közben komoly belső küzdelmet is pokoli kínokat folytatott. A pokoli fájdalmak ellenére egy percig sem jutott eszébe, hogy feladja a küzdelmet. Olyannyira nem, hogy még a TV2 által felajánlott orvosi segítséget sem fogadta el, inkább összeszorította a fogát és meg sem állt a győzelemig.
A végső kincskeresés számomra iszonyú durva volt. Lyme-kóros lettem, igaz, ezt akkor még nem tudtuk, csak a verseny után kaptam meg a diagnózist. A fináléban már csak annyira tudtam összeszedni magam, hogy felmásszak a hegyre, de az összes leállásban, vagy forgatási szünetben a halálomon voltam. Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk – árulta el a Borsnak az énekes, akit a kalandreality döntője után nem kevesebb, mint egy hónapig kezeltek kórházban a Lyme-kórral.

Viktor egyébként annak ellenére kapta el a betegséget, hogy a műsor kezdete előtt minden versenyző megkapta a szükséges védőoltásokat, csak így szállhattak harcba a vadon ura címért. Ám, mint tudjuk, egyetlen vakcina sem nyúlt száz százalékos védelmet, Viktor minden óvintézkedés ellenére megfertőződött. Bár valóban pokolian érezte magát, a 40 fokos láz ellenére eleinte egy egyszerű megbetegedésnek titulálta az állapotát, ami a hideg időjárás és a hetek óta tartó küzdelem következtében alakult ki. Komolyabb orvosi segítséget sem fogadott el a stábtól, azt mondta a stábnak, hogy csak megfázott, hiszen nem szerette volna, hogy a verseny a győzelem kapujában érjen véget számára. Ezzel pedig küzdőszellemből kitűnőre vizsgázott.

Ekanem Bálint Emota és Varga Viktor párosa 10 millió forintos főnyereményhez jutott a Totemben. Ők dönthették el, hogy miként osztják el a pénzt, végül az igazságos 5-5 millióban állapodtak meg.

– Azt gondolom, az elejétől kezdve más motivációink voltak, mint a szarvasok csapatának. Ők meg akarták nyerni a pénzt, nálunk viszont nagyobb érték volt a csapat és a szeretet. Az ilyen típusú műsorokban kijönnek azok az elnyomott tulajdonságok, amiket a társadalom előtt nem tárunk fel, itt viszont, ennyi időn keresztül nem tudjuk meghazudtolni a valós természetünket – zárta Viktor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bármelyik pillanatban kipusztulhat az élet a Földön egy űrkatasztrófa miatt

metropol.hu

Így nézett ki Rubint Réka 30 évvel ezelőtt – Fotó!

hirtv.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

metropol.hu

Megrendítő részletek: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült Nikolettre

mandiner.hu

Megszüntetnék Magyarország olajembargó-mentességét bolgár elemzők

ripost.hu

Elképesztő dolog történt a megműtött magyar fiatallal

travelo.hu

Tesztelték! Ezeken a horvát strandokon a legtisztább a tenger

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül

borsonline.hu

Megszólalt a kivitelező cég, ez okozhatta az épületomlást a Jókai utcában

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért