Sokkolta a séfeket a bogaras étel - Sült csótányokat tálalt Mariann

Sokkolta a séfeket a bogaras étel - Sült csótányokat tálalt Mariann

Séfek séfe
PUBLIKÁLÁS: 2021. szeptember 21. 13:15
<p>Az egyik legelterjedtebb kártevő rovarfajból készít bizarr főételt egy versenyző a Séfek séfe mai adásában.</p>
Bors

A TV2 Séfek séfe stúdiójában évről-évre feltűnnek olyan versenyzők, akik egy életre nyomot hagynak az ítészekben.

gyomorforgató

Az idei évad egyik legextrémebb fogása biztosan a ma esti felbukkanó adás csótányos főétele lesz, ami rendesen próbára tette a séfek gyomrát.

Azzal, hogy én ide eljöttem, feszegetni szeretném a séfek és egyben a saját határaimat is – kezdte a Borsnak Sztipanov Mariann.

Mivel nem eszem húst, gondoltam, egy környezetkímélőbb étellel állok elő. Sült csótányt hoztam készítek lila gnocchival és egy kis spenótpürével. A csótány íze elég sajátos, nagyon egészséges, mert van benne ásványi anyag, vitamin és fehérje, körülbelül ugyanannyi, mint a csirkehúsban – magyarázta Mariann, aki szerint a csótányok nem szenvednek, amikor élve a forró olajba dobja őket.

Amikor belekerülnek az olajba, akkor azonnal meghalnak és így talán nem annyira fájdalmas nekik – vélekedett a versenyző, akinek meggyűlt a baja a csótányokkal, amikor azok szétszéledtek a pultján.

Kirohant a stúdióból

A rovaros fogás mellett polipot is tálaltak a séfeknek a forgatáson. A polentával, nachossal és pattogatott kukoricával megálmodott tengeri herkentyű azonban nem igazán nyerte el a séfek tetszését, főleg, mert a polip teljesen nyers maradt. Krausz Gábornak ez már annyira sok volt, hogy ki is rohant a stúdióból.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.