Celeb

Gyanúsan gömbölyödik Nyári Dia pocakja: a rajongók buktatták le - Fotó

Bors

Létrehozva: 2021.09.19.

<p>Nyár Dia azt mondja, nem terhes, a rajongói azonban nem hisznek neki.</p>

A színésznő sűrű magyarázkodásba kezdett, miután az Instagramra feltöltött fotóján állapotosnak tűnik. Dia egy testhezálló fekete ruhában pózolt a kamerának, ami a szülés után megplasztikáztatott melleit is sejtetni engedi.

Lessz kistesó? 

szegezte neki valaki a kérdést, míg egy másik követője arra volt kíváncsi, hogy fiú vagy lány lesz a kisbaba.

Nem vagyok terhes, de köszi, építő kritika. Maratonon tali?

Dia nem hagyta abba a magyarázkodást.

A fehérneműs egy hete készült ez meg tegnap. Ennyit számít hogy, hogy áll az ember és milyen szögből. Nulla különbség és nincs egyik sem retusálva, ami a testet illeti - írta Dia.

A legtöbben azonban elismerően nyilatkoztak a fiatal anyuka alakjáról, aki keményen megdolgozott azért, hogy visszanyerje szülés előtti formáját.

„Azért ez már nem a fiú ruhába bújtatott gördeszkás kiscsaj a Bariköztből.”  nyilatkozott elismerően az alakjáról az egyik rajongója.

Szeretne még babát

A rajongók gyanúja egyébként nem alaptalan, Dia ugyanis korábban azt nyilatkozta a Családvarázs című műsorban, hogy párjával, Danival nagycsaládos szülővé szeretnének válni.

Reméljük Zétinek egyszer majd meg tudjuk adni, hogy ne legyen egyedül. Mi mindketten egykék vagyunk – mondta Dia, akivel Dani is egyetértett.

- Nekem mindig azt volt az álmom, hogy egy nagycsalád legyünk, hogy Zétinek legyen testvére, vagy több gyerekünk legyen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek