Celeb

Kapcarongyként bántak vele, több megaláztatás érte Köllő Babettet

Bors

Létrehozva: 2021.09.06.

<p>A Sztárban sztár leszek! mestere a férje mellett élte meg milyen igazi nőnek lenni, ugyanis az előző párkapcsolataiban, elmondása szerint kapcarongyként bántak vele, több megaláztatás és csalódás érte a múltban.</p>

Forrás: Archív

Köllő Babett hosszú utat tett meg, mire találkozott a férjével és családanya lett. A színésznő akkor jött rá, előző kapcsolataiban milyen megalázóan bántak vele, amikor bekerült egy normális kapcsolatba.

Sosem éltem fizikálisan bántalmazó kapcsolatban, de egy csomószor megmondták nekem, hogy mit lehet és mit nem. Szép lassan átcsusszantak rajtam a mondatok, és természetesnek vettem, ha a párom azt mondta; ezt a ruhát nem vehetem fel, ide nem mehetek el, ezzel nem találkozhatok. Végül megtanultam, hogy nem vagyok senkinek a tulajdona – mesélte az AcNewsnak. – Már 17. éve vagyok együtt a férjemmel, mellette lettem igazi nő. Az a baj, hogy a pasik elfelejtenek pasinak lenni, és hogyan kell bánni egy hölggyel. Ezért vagyok együtt a férjemmel. Ő tudja. Persze köztünk is szoktak viták lenni, de nincs hangos beszéd és trágárkodás. Biztosan a nők is tehetnek valamilyen szinten erről a jelenségről, mert az emancipáció során elmosódtak a férfi-női szerepek, de úgy gondolom, hogy a leghatározottabb hölgyek is esténként szeretnek gyengék lenni egy erős férfi mellett. Nem tetszik a kommunikáció a felek között a mai világban, és nem szabad némán tűrni a dolgokat. Mindezt András mellett tanultam meg. Már senki nem mondhatja meg nekem mit szabad, és mit nem – mondta Babett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek