Celeb

Cikizni kezdték a rajongók Király Viktort a súlya miatt

Bors

Létrehozva: 2021.09.15.

<p>Király Viktornak elege lett abból, amit a tükörben lát. 10 kilótól szeretne megszabadulni, amihez Kasza Tibi segítéségét kérte.</p>

A Király-testvérek mindegyike küzdött már súlyproblémákkal. Király Lindának egy, az agyában növekvő jóindulatú adenoma a hízás mellett súlyos depressziót is okozott. A daganat méretét csökkentő gyógyszerek mellett az énekesnőnek gyomorszűkítő műtétre is szüksége volt a fogyáshoz, aminek köszönhetően közel 35 kilónak intett búcsút.

Tavaly nyáron Király Viktor ikertestvére, Benjamin szabadult meg fénysebességgel 20 kilótól. Erről maga Viktor számolt be közösségi oldalán.

Az ikertestvérem megérdemel egy hatalmas pacsit! teljes átalakulás! és még énekel is a zuhanyzóban. nagyon büszke vagyok rád tesó! vigyázz, mert jövök én is! – áradozott akkor Viktor, azonban egy bő évet kellett várni arra, hogy az ígéretét betartsa – a késlekedés (és a túlsúly) pedig már Viktor rajongóinak is szemet szúrt. Volt, aki szóvá is tette egy kommentben.

Igen, a 90 kg feletti súly már elég gáz volt. Kitartás.

Az énekes végül Kasza Tibitől kért segítséget – aki szintén hajlamos a hízásra.

Tibi 20 kilót adott le, posztjában pedig Király Viktor megígérte: ha ennyit nem is, de egy tízest ő is ledob. Nos, pár nappal ezelőtti posztja tanúsága alapján egész jól halad (-5,8 kilogramm), és ne szépítsünk: jól is áll neki a soványabb testalkat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek