Celeb

Király Linda: Zsugorodik az agyi cisztám

uv

Létrehozva: 2020.01.12.

Az agyában növekvő adenoma nemcsak hízást okozott, hanem súlyos depressziót is, amitől az énekesnő a kilókkal együtt szabadult meg. Ma már újra boldog és ki­egyensúlyozott, 33 kilót fogyott.

Forrás: Végh István

Több mint egy éve Király Linda a Borsnak számolt be először arról, hogy ciszta növekszik az agyában, és ez okozza az egykor karcsú énekes­nő látványos súlygyarapodását. Ezzel együtt Linda számára az orvosi diag­nózisból az is kiderült, hogy gyötrő egészségügyi problémái mind ebből a cisztá­ból erednek.

– Kőkemény időszakon mentem keresztül az utóbbi öt-hat évben, ami szó szerint megkeserítette az életemet. Iszonyú ödémásak voltak a lábaim, alvászavaraim voltak, hiába koplaltam, akkor is folyton híztam, és depressziós is voltam. Azt éreztem, nincs kontrollom a testem felett, óriási fizikai fájdalmaim voltak, alig tudtam lábra állni, nehezemre esett minden mozdulat, szóval elég mélyen voltam. Egész egyszerűen nem volt életkedvem – emlékezett vissza Linda, aki ekkor úgy döntött, teljes életmódváltásba kezd.

Első lépésként csőgyomor-műtétre vállalkozott, ami során egy olyan rész kerül ki a gyomorból, ami pozitív hatással van a hormonrendszer szabályozására és az inzulinszintre. Linda a be­avatkozás után szigorú diétába is kezdett. Elhatározása hamar meghozta az eredményt, és már mínusz 33 kilónál tart.

– Szeretnék még fogyni, de már nem ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyek, és jól érezzem magam a bőrömben. És ez már most is abszolút így van. Amint elkezdtem ezt az új életvitelt és persze a gyógyszerek szedését, sorra enyhültek, majd szűntek meg a tünetek, és mára a depresszió is a múlté – mesélte boldogan lapunknak az énekesnő, aki nemrég jó híreket kapott orvosaitól.

– Rendszeresen járok kontrollra, és figyeljük, hogyan hatnak a gyógyszerek az agyamban lévő cisztára is, és már látjuk, hogy a kezdeti nagyságához képest zsugorodott az adenoma. Persze ez egy lassú folyamat, de nagyon örülök, hogy amiben re­ménykedtünk, az már most úgy tűnik, megvalósul.

A gyógyulás érdekében azonban sok minden mást is megváltoztatott Linda az életében. Például hazaköltözött Magyarországra, és korábbi kétlaki élete helyett most már itthon van a bázisa. Persze így is sokat repül a tengerentúlra, de jócskán visszavett a tempóból.

A karrier mellett pedig a magán­életében is komoly pálfordulás következett be, az énekesnő ugyanis eldöntötte, hogy egy-két évig csak magára és a gyógyulására szeretne koncentrálni, így mint az már tudott, vőlegényével, Zsomborral még a gyomorműtétjét megelőzően szakított. A fiatalok a szétválás ellenére jó barátságban maradtak, Linda exe az énekesnő egyik legnagyobb támasza.

– Zsombival ma is szoros a kapcsolatunk, mindennap beszélünk. Neki már van egy új párkapcsolata, örülök neki. Ezt is megbeszéltük, tudok róla, és minden rendben van. Egyelőre én még nem tartok itt, nekem még a gyógyulás van a fókuszban – tette hozzá az énekesnő, aki szerint az ő életében is eljön a szerelem, ha itt az ideje.

Sírt az esküvőn

A múlt hét végén, a legnagyobb titokban Linda öccse, a szintén zenész Viktor feleségül vette barátnőjét, Anitát. Az esküvőt Balatonfüreden, egy gyönyörű villaszállóban tartották, szűk körben. – Nem volt nagy lagzi, Viktorék családi körben fogadtak örök hűséget. Gyönyörű esküvő volt. Az anyakönyvvezető a helyszínre jött, ő adta össze őket. Elsírtam magam, amikor Anita bevonult, egyrészt, mert nagyon szép volt, másrészt pedig, mert az öcsém írt neki egy dalt, és amikor Anita lépdelt felé, ő énekelt. Igazán megható pillanat volt – árulta el lapunknak az énekesnő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161208_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk az idei CPAC Hungary legfontosabb felszólalóit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714073710
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159944_auto_resized.png
metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714073710
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141352_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja