Celeb

Ezért kérte a harmadik koronavírus elleni oltást Zimány Linda

Bors

Létrehozva: 2021.09.02.

<p>Zimány Linda az utazásai miatt rengeteg koronavírus-tesztet csináltatott az elmúlt időszakban. Bár öt hónappal ezelőtt megkapta a védőoltásokat, egy teljes vérvizsgálat után jelentkezett a harmadikra is.</p>

Zimány Linda félti az egészségét. Instagram-oldalán mondta el, miért döntött úgy, hogy a harmadik koronavírus elleni védőoltást is beadatja.

Harmadik oltás előtt állok, és kétszer volt megfázásos jellegű tünetem az elmúlt időszakban, sőt, a múlt héten kifejezetten beteg voltam enyhe lázzal, arcüreggel stb… Viszont mindannyiszor negatív volt a PCR tesztem, tehát szerencsére elkerült a delta variáns az utazások során, mert olyan ügyesen vigyáztam magamra – kezdte Zimány Linda. – Vagy egyszerűen csak nem tudom elkapni, mert védett vagyok és közben persze elfelejtem, hogy más vírusok sem tűntek el a Földről, amik eddig voltak, és azonnal rástresszelek a Covidra. Hát ezeket az időket éljük, mondhatni normális – írja.

Az ügyvédnő a baj elkerülése érdekében teljes vérvizsgálatnak vetette alá magát, kíváncsi volt, hogy öt hónappal a koronavírus elleni védőoltások után kialakult-e nála a megfelelő védettség. Most kíváncsian várja az eredményt, sőt, újabb lépésre szánta el magát.

– Ettől függetlenül, az alapbetegségeim miatt már jelentkeztem a 3. oltásra, csak most még 2 hetet várnom kell az akkut betegség után, hogy teljesen okés immunrendszerre adják be. Ha pedig valami extrém magas antitestem lesz a vérvétel eredményeként netán (de nem hiszem), akkor nézek, mint a moziban, mert az elmúlt fél évben rengeteget PCR teszteltem, utazások miatt, vagy az enyhe hát mondjuk úgy “hipochondriám” miatt egy-egy náthánál vagy tüsszentésnél, és mindig negatív volt – írja posztjában Linda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek