Celeb

Itt a nagy bejelentés: Hajdú Péter elárulta születendő kisbabája nemét

Bors

2021. szeptember 8. szerda 05:00

<p>A szerelmespár még mindig alig hiszi el, hogy megtörténik velük a csoda, kisbabájuk lesz. A babaszobát babonából még nem rendezik be, bár az új jövevény miatt, akinek immár a neme is publikus, komoly átalakítások lesznek a lakásban. </p> <p></p>

Forrás: Hajdú Péter/Instagram

Annyi sok szomorúság és veszteség után most már biztonsággal kimondható, Hajdú Péter és kedvese célegyenesbe értek, hamarosan szülők lesznek. Eszter szíve alatt szépen cseperedik a közös gyermekük, a terhessége problémamentes, így a kismamának nincs más feladata, mint tervezgetni a közös boldog jövőt

Nagy megnyugvás ez azok után, amin keresztülmentek. Tavaly nyáron egy ikerterhességet vesztettek el, majd Eszter újra várandós lett, de decemberben komplikáció lépett fel, ami miatt a gyönyörű kismama élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett. 

Hétfőn Hajdú Péter egy friss fotót posztolt a kedveséről, melyen Láng Eszter látható immár kerekedő pocakkal. A képhez a tévés azt írta: „A gyönyörű kismama.” 

A büszkesége érthető, hiszen a Life TV vezérigazgatója háromgyermekes édesapa lesz. Amikor azt kérdeztük Hajdú Pétertől, hogy kislányt vagy kisfiút várnak, kicsit hezitált a válasszal, majd elérzékenyülve azt mondta: 

Kisfiunk lesz. Nagyon várjuk már.

A kispapa hangján érezni, hogy nehezen tartja kordában az érzelmeit, ha erről a témáról faggatjuk, nagy nehezen mégis sikerült egy pár mondat erejéig szóra bírni. 

– A babaszobát még nem kezdtük el berendezni, babonából. Majd ősz végén kerül erre sor, előtte azonban lesznek még átalakítások a lakásban – mondta, majd így folytatta: A gyerekek, Dávidka és Noncsi szobái természetesen megmaradnak, a gyerek nappalit fogjuk átépíteni, hogy legyen külön helye a picinek is.

Péter, Sarka Katával való közös házasságából van már két gyermeke, Dávid 11 éves, és Noémi, aki pedig 12. A kicsiknek természetesen az édesapjuknál is van külön rezidenciájuk, ide fogadják majd be az új kistestvért, akit nagyon várnak. 

– Bár elég nagy a korkülönbség a gyerekek között, így nyilvánvalóan nem fognak együtt játszani, a testvérek mindig számíthatnak majd egymásra – magyarázta Péter. Már az első reakciójuk nagyon aranyos volt, amikor meghallották, hogy új tesó érkezik. Szeretettel várják és szerintem amikor csak tehetik, ők is kézben tartják majd a picit. Óriási kaland vár ránk, tényleg egy érzelmi hullámvasút az egész, nagyon boldogok vagyunk – tette hozzá Hajdú Péter.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Barátságosáron érkeznek hozzánk a Huawei új okostelefonjai

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

mandiner.hu

„Az én döntésem” – üvöltötte egy abortuszpárti tüntető az Egyesült Államokban (videó)

metropol.hu

Részegen szexelt a nő, ezért lángolt 16 lakás a IX. kerületben

vg.hu

Először hagyja el Oroszországot Putyin, ide fog utazni

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

lakaskultura.hu

Nem csak a növényektől lesz otthonos: az igazán hívogató erkély titka

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

&#34;Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!&#34; - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Lesújtó hír érkezett, elhunyt a színészlegenda

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja