Celeb

Könyvet írt életéről Weisz Fanni: Minden titkát elárulja benne a gyönyörű modell

Bors

2021. augusztus 10. kedd 17:00

Mozgalmasan telt a siket modell elmúlt négy hónapja, ebből azonban semmit sem láttak a követői. Weisz Fanni teljes titokban saját könyvén dolgozott, amiről elsőként a Borsnak mesélt.

Ennyire még sosem tárulkozott ki a rajongói előtt, mint a Legyen hited! című saját könyvében Weisz Fanni. Mint mondja, valódi betekintést enged a magánéletébe, őszintén mesél többek között a csalódásairól, a rossz döntéseiről, a csillogás mögötti rögös útról, de a kedvenc időtöltéseit és az egykori családi viszályát is papírra vetette. Nem hiába lett ez a könyv szlogenje:

„Sokan ismertek a médiából és az Instagramról, de valóban ismertek?”

Igazából az Instagram adta az ötletet. Azt gondolom, hogy influenszerként fontos, hogy odafigyeljek a követőimre, válaszoljak nekik, ha kérdésük van, vagy csak szimplán beszélgessek velük. Szóval én is belevetettem magam ebbe a kérdezz-felelek játékba, és meglepetésemre olyan sok kérdés jött, hogy körülbelül két óra alatt sem tudtam megválaszolni a negyedét sem a kérdésáradatnak. Ezután jött az ötlet, hogy akkor könyv formájában válaszolok. Így nemcsak néhány szóban reagálok, hanem bővebben, mélyrehatóbban mondom el a gondolataimat. Ezáltal engem is jobban megismernek azok, akik követnek, kíváncsiak rám és a mindennapjaimra – mondta el lapunknak Fanni.

A legtöbb kérdés a siketségemmel kapcsolatban jött, rengetegen érdeklődtek a készülékemről. Beszélek a gyerekkoromról, hogy én más gyerek voltam, mint a többiek. Aztán azokról az időkről, amikor már 18 voltam, és hogy mit csinálnék másképp. Külön fejezetet szenteltem az egyik nagy szenvedélyemnek, a divatnak és a modellkedésnek. Kifejtettem, hogyan néz ki egy hetem, és egy egész fejezetben írtam a család fontosságáról, és az édesanyámmal való kibékülésemről – tette hozzá a gyönyörű modell, aki kérdésünkre elárulta, hogy a volt házasságával kapcsolatban is mindig kap kérdéseket, ezért ezt a témát is érinti benne.

Igen, szó esik róla, de nem mentem bele részletesen, hiszen nem ez a könyvem fő témája. Az életemnek ezt a részét teljesen lezártam, nincs is mit beszélni vagy írni róla – fűzte hozzá érdeklődésünkre a modell. Fanni édesanyja, Ágnes mint mindenben, ebben a projektben is segítette a lányát. A büszke mama lapunknak már most megsúgta, hogy ez a könyv még csak a kezdet. – Már most tervben van a folytatás. Egy valóságon alapuló fikciót vet a lányom papírra – mondta sejtelmesen lapunknak Ágnes.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

888.hu

Fegyelmi után jutalmat kapott Barts Balázs

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

kemma.hu

Szlovák besurranótolvaj járta a házakat Komáromban, letartóztatták a férfit

origo.hu

Az előfizetők kárára módosított volna szerződést a Telenor, közbelépett a Médiahatóság

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

mandiner.hu

Oltassuk vagy ne a gyereket? – szakértő válaszol a Mandinernek

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria