Celeb

Leleplezték a TV2 új műsorának sztárjait – Augusztus 22-től jön a Totem

Bors

2021. augusztus 3. kedd 09:00

Kiderült, hogy kik azok a hírességek, akik megküzdenek egymással a TV2 új saját gyártású műsorában, a Totemben. Az új valóságshow szereplőinek nem csak egymással és saját démonaikkal, de a természettel is harcba kell szállniuk, hogy elnyerhessék a 10 millió forintos fődíjat.

Forrás: TV2

Erőtpróbáló feladatok, mindenre elszánt kalandorok, mesés kincskeresések, egyedi látványvilág - Ördög Nóra műsorvezetésével misztikus utazásra indulhatnak a tévénézők a Bakony lenyűgöző tájaira, hiszen hétköznap esténként jön a TV2 formabontó kalandreality-je, a Totem.

A szarvasok

A szarvasok csapatát erősíti Csősz Boglárka, Oczella Eszter és testvére Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo és Szőke Zoltán. A csapat instruktora pedig nem más, mint Novák Zalán.

Szőke Zoltánt most igazán új szerepben láthatjuk majd, bár szüksége lesz Berényi Miki agyafúrtságára és rafináltságára, ha győzelemre akarja vinni a csapatát. A férfi egyébként elárulta, hogy szerinte a színészi tapasztalatai nagy segítségére lesznek a küzdelemben.

Csősz Boglárka lehet az egyik legnagyobb meglepetés a versenyzők között, hiszen az ember azt hinné rosszul viselte a nomád körülményeket. Ennek ellenére Bogi erdélyi lányként kifejezetten élvezte a természet közelségét, sőt ő volt az egyik legfelkészültebb a csapatból, hiszen különböző gyógyszerekkel megpakolva érkezett.

A farkasok

Varga Ferenc vezetésével fognak harcba szállni a farkasok, azaz Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor.

Krausz Gábor elmondása szerint 13 éve nem volt erdőnek a közelében se, nem volt soha egy nagy túrás, mindig is városi gyerek volt. Cserébe retteg mindentől, köztük a pókoktól és a földcsuszamlástól, így számára nagy kihívás volt a verseny.

Varga Viktor bár még mindig nem tud sérült lábára állni mégis mosolyogva ugrálta végig a sajtótájékoztatót. A zenész önmagához hűen próbált harmóniába kerülni a természettel, bár az első éjszaka a táborban neki is megterhelő volt.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

borsonline.hu

Feszes cicanadrágban mutatta meg tökéletesen kerek fenekét ÉNB Alexa – fotó

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

zaol.hu

Farkas Imre, az egykori Zalahús tulajdonosa: „Nem tudok elég nagy köszönetet mondani…”

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

nemzetisport.hu

Férfi kosár NB I: győzött a Körmend, a ZTE és a Sopron is

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

origo.hu

Meghökkentő, de igaz: a világon létezik még egy Hősök tere - galéria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók