Celeb

Újabb fordulat! – Kiesett a Totemből Szőke Zoltán

Bors

2021. augusztus 28. szombat 07:00

Szőke Zoltánt egyhangúan küldte párbajra a Szarvasok csapata a TV2 péntek esti Totem adásában. A színész ellenfelének Hamvai PG-t választotta, aki sérülése ellenére legyőzte őt a kiesés elkerüléséért vívott küzdelemben.

Szőke Zoltánt nem lepte meg, hogy társai mind ellene tettek, hiszen már régóta érezte, hogy nem igazán illik bele a csapatba, nem sikerült beilleszkednie. Ahogy mondja, ő egy sokkal nyugodtabb világból érkezett mint a többiek.

Egyértelmű volt számomra már napokkal korábban is, hogy én nem tartozom a csapatba. Így fel voltam készülve, nem ért meglepetésszerűen a döntésük – mesélte lapunknak Szőke Zoltán, aki úgy érezte, hogy az akciók során tökéletesen működött a csapat.

Faluházat vezet

Szőke Zoltán pár hónapja az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár vezetője.

Nagyon élvezem, hiszen ez egy csendes és nagyon kreatív munkakörnyezet. Sok a kulturális megmozdulás, most éppen színjátszókört szervezünk a gyerekeknek, ahol nem csak színjátszást tanulhatnak majd, de visszanyúlva a népi hagyományokhoz zenét és táncot is. Minden olyanról szó lesz majd, ami a magyar kultúráról, hagyományokról szól – mesélte el lapunknak a színész.

Nagyon korán kiderült, hogy csapatként hibátlanul, óraműpontossággal működtünk. Mindenki tudta ösztönösen, hogy mi a dolga. Az együttélés részénél én viszont kilógtam, aminek részben örültem is. Én egy sokkal nyugodtabb közegből jöttem, amiért feladtam a munkám, amit 21 éven keresztül csináltam. A többiek pedig nagyon pörögtek, folyamatosan viccelődtek. Ezt egy ideig tudtam tolerálni, majd sok lett számomra. Ekkor ennek hangot is adtam, ami elég kemény volt, hiszen azzal, hogy kivontam magam, elvonultam, a poklokat zúdítottam magamra. De ez nem lepett meg, hiszen ha idegeneket összezársz egy jurtába ez megtörténhet. Ráadásul a csapattársaim fele a gyerekem lehetne – folytatta a színész. Ennek ellenére Zoltán úgy érzi, hogy nem neki volt leginkább baja a többiekkel, hanem éppen fordítva.

Nem nekem volt konfliktusom velük, hanem nekik velem. Viszont a verseny részét nagyon élveztem, szerettem a kihívásokat. Örülök, hogy egy ilyen produkció részese lehettem – fűzte hozzá a színész.

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Dagad a Djokovic-botrány Spanyolországban

metropol.hu

Horror Erzsébetvárosban: sokkolta az önkormányzat munkatársait, amit a lakásban találtak – Fotók!

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

origo.hu

Elhagyatott holdbázisra invitál az Epic ingyenjátéka

origo.hu

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek magabiztosan verték a lengyeleket

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók