Celeb

Reviczky Gábor: Harmadszor nyírnak ki ezek a h.lye emberek!

Bors

2021. augusztus 14. szombat 09:30

Újfent halálhírét kelti valaki a Facebookon a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznek. Egy több mint kétezer tagot számláló nyilvános csoportban napok óta könnyekkel búcsúznak a színésztől. 

Forrás: Origo

A hideg futkos az ember hátán attól a fotótól, melyen Reviczky Gábor látható egy égő gyertyával. Tipikus gyászoló kép, felette gyatra helyesírással a szöveg:

”GYÁSZ: Nagyon sokat szenvedett és halt meg.. Elhunyt sokunk kedvenc színésze! Mindenki ismerte ŐT! Gyászoljuk Reviczky Gábornak..” 

A bejegyzés augusztus 11-én került fel a csoport oldalára, azóta záporoznak alatta a kommentek, könnyek között búcsúznak az emberek a kiváló művésztől. 

A hír szerencsére hamis, Reviczky kiváló egészségnek örvend, és már fel sem idegesíti magát az ilyen ízléstelen, lájkvadász posztokon. 

Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít – mondta a színész a jellegzetes, dörmögő hangján a telefonba. – Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam.

Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akármennyire! Erőltetett menetben forgatom a ”Reviczkyvel az erdőben” című sorozatom negyedik évadát, járom az országot, ami boldogsággal tölt el – magyarázta a művész, majd így folytatta: – Az egész nyaram munkával telik, úgyhogy ha valaki meg szeretne bizonyosodni arról, hogy élek, az keressen és megtalál valamelyik nemzeti parkban, a Bükkben vagy a Mecsekben, vagy éppen a Vértesben, oda egyébként augusztus 23-án megyek a stábbal.

Őszintén szólva – tette hozzá – Már ki sem hoz a sodromból, ha azt hallom vagy olvasom, hogy a halálhíremet keltik. Remélem rám is igaz lesz a mondás, hogy akit előre temetnek az sokáig él. Igencsak sok dolgom van még, úgyhogy maradnék egy darabig. 

További cikkek

Válás

Megszólalt Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége: karácsony előtt hagyta ott őt és a gyerekeket

Dráma

Az intenzíven kötöttem ki – Kis híján végzett egy ártalmatlannak tűnő vacsora a magyar énekesnővel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Varga Judit: Az egyetemi modellváltás szabadságot és felelősséget jelent

mandiner.hu

Gyurcsány: Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

Youtuberek képmását is lopják az NFT-s csalók

origo.hu

Komoly környezeti előnyökkel járhat a rövidebb munkahét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

origo.hu

Kiderült, melyik a világ legerősebb paprikája